Snoezelkar met LED scherm
0 Reviews | Review toevoegen

Deze snoezelkar is compact en compleet met DVD speler, DVD, LED scherm, bubbelunit, spiegel, vezelnevel, Laser Sky projector, Nenko projector met 2 effectwielen en een aromaverspreider met 4 geurmengs

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op verlanglijst
 

| Meer

Deze Sensorische kar is ideaal voor gebruik met mensen die bedlegerig zijn of mensen die van een rolstoel gebruik maken. Het beeldscherm zit namelijk op een geschikte hoogte hiervoor. Gemakkelijk te gebruiken op meerdere locaties. Voorzien van een uitrijdbaar gedeelte met bubbelunit en spiegels. Hierdoor kan er een intiem hoekje gecreëerd worden naast het basisgedeelte waar ook de vezelnevel in zit. Deze snoezelkar is compact en helemaal compleet met DVD speler, DVD, LED scherm, bubbelunit 125 x 10 cm, plexiglas spiegel, vezelnevel, Laser Sky projector, Nenko projector met 2 effectwielen en een aromaverspreider met 4 geurmengsels. Inclusief ruime opbergkast met slotje, zwenkwielen en handgrepen. Gelakt berken multiplex.

Afmeting : 65 cm diep x 60 cm breed x 147 cm hoog.

  vraag vrijblijvend een offerte aan  

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten