Sensorische watervallen - set van 21
0 Reviews | Review toevoegen

Wanneer de vloeibare zandlopers ondersteboven worden gehouden, vallen of stijgen de druppels vloeistof elk op een andere manier. Ook de snelheid is telkens verschillend. De sets fascineren.

Standaard levertijd

1-2 weken

€ 139,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| MeerDe zeer aantrekkelijke kristalheldere sensorische watervallen bevatten kleurrijke vloeistof en water. Wanneer de vloeibare zandlopers ondersteboven worden gehouden, vallen of stijgen de druppels vloeistof elk op een andere manier. Ook de snelheid is telkens verschillend. Draai deze kleurrijke vloeibare timers om en kijk naar druppeltjes die naar de bodem tuimelen en stuiteren, bubbels naar de bovenkant drijven en dikke bolvormige druppeltjes in een lijn langs een wenteltrap lopen.

De sets zullen je fascineren en zijn een ideale bron voor stille focus, evenals inspirerende nieuwsgierigheid, het ontwikkelen van creatieve taal en het begrijpen van eenvoudige wetenschappelijke principes. Leuk in combinatie met de LED lichtplaat voor een bijzonder effect.

Set van 21.

  bestellen  

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten