Bewegingssensor - speelt lieve babygeluidjes af in 'Moederhoek Beleefplek'
0 Reviews | Review toevoegen

Zodra de draadloze bewegingsmelder binnen het detectiegebied een beweging registreert speelt deze lieve babygeluidjes af. Ideaal voor een 'Moederhoek' beleefplek in een verpleeghuis.

Standaard levertijd

LET OP, MOMENTEEL NIET LEVERBAAR. Normaal 5 werkdagen.

€ 224,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Mensen met dementie die in positieve, stimulerende leefomgevingen wonen, voelen zich beter en vertonen minder probleemgedrag dat als problematisch wordt ervaren. Anneke van der Plaats vond een manier om het leven van deze mensen en hun verzorgers beter te maken. Als sociaal-geriater heeft ze veel ervaring met dementie.
 
Hele positieve ervaringen zijn opgedaan met het inrichten van interactieve beleefplekken en beweeggebieden in verpleeghuizen. Beleefplekken zijn plekken waar vooral wat te beleven valt. Denk aan een kinderkamer met kinderwagen, commode, levensechte poppen en kinderkleren die refereren aan de tijd dat mensen zelf kleine kinderen hadden en oproept tot "willen zorgen'. 

 

Hoe werkt de bewegingssensor?

Deze draadloze bewegingssensor is onmisbaar in een 'Moederhoek Beleefplek'. Zodra de draadloze bewegingsmelder binnen het detectiegebied een beweging registreert speelt deze lieve babygeluidjes af. Zo worden mensen met dementie ertoe 'opgeroepen' om de poppen te verzorgen.

De bewegingsmelder zendt een impuls naar de draadloze ontvanger, die vervolgens een de geluidjes afspeelt. Klaar voor gebruik, plug and play!
Kan overal in een instelling aan de muur gemonteerd worden.

Desgewenst kan de sensor ook andere geluidsbestanden (MP3) afspelen. Sluit de detector met de meegeleverde kabel aan op de computer en zet uw eigen geluidsbestand(en) erop!

Zie en hoor hoe de Bewegingssenor werkt

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten