Seniorentelefoon - Luid belsignaal - Doro RingPlus
Seniorentelefoon - Luid belsignaal - Doro RingPlus
0 Reviews | Review toevoegen

Extra luide bel met fel stroboscoop flitslicht.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 54,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Met de RingPlus beschikt u over een luid belsignaal die wordt ondersteund door een fel stroboscoop flitslicht. Zo wordt uw aandacht er nog eens extra op gevestigd als u wordt gebeld. Een eenvoudige oplossing voor thuis met een belsignaal dat kan worden versterkt tot wel 91 dB*. De RingPlus is een universele accessoire die met vrijwel elke telefoon gebruikt kan worden. *Gemeten waarde bij 1 meter.

  • Extra luide bel.
  • Stroboscoop flitslicht.
  • Verstelbaar volume.

Versterkt geluid

Alle telefoontoestellen van Doro bieden een zeer luid en helder geluid en duidelijk hoorbare beltonen. Veel toestellen bieden tevens een extra versterkt geluid en sommige zijn zelfs voorzien van een praktische boostfunctie.

Gemakkelijk te begrijpen

Bij Doro zijn we er trots op dat we producten ontwikkelen die gemakkelijk te begrijpen zijn en dat onze functies en menu's altijd intuïtief en eenvoudig zijn.

Toonregeling

Toonregeling is een functie die normaliter niet beschikbaar is op standaard telefoons en die u extra controle geeft over de geluidskwaliteit van de telefoon. Perfect voor mensen met een beperkt gehoorvermogen.

Zie tabblad 'Bijlagen' voor gedetailleerde specificaties.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten