Seniorentelefoon - Doro® 6050 - Met camera en SOS knop
0 Reviews | Review toevoegen

Eenvoudige klaptelefoon voor senioren met 3 megapixel camera. Het scherm dat dichtklapt beschermt uw scherm tegen krassen en valschade en maakt de klaptelefoon ook zeer gemakkelijk in gebruik.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 90,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Zie meer, geniet meer

Zie alles gemakkelijker en bel en stuur berichten eenvoudiger met een klaptelefoon die is voorzien van een groot scherm en gescheiden toetsen met hoog contrast. Doro 6050 is een handige telefoon voor het versturen van goede kwaliteitsfoto's of -video's naar familie en vrienden, met zachte aanraaklaag voor makkelijk oppakken.
Andere functies omvatten e-mail, weersinformatie en assistentieknop, naast sneltoetsen voor de camera, favoriete contactpersonen, zaklamp en berichten.

Omschrijving

De Doro 6050 senioren GSM klaptelefoon is het nieuwste model senioren klaptelefoon GSM voor senioren dat door Doro wordt gemaakt.

De Doro 6050 senioren klaptelefoon is een mobiele telefoon voor senioren met 3 megapixel camera en een scherm dat u dicht kunt klappen. Dit beschermt niet alleen uw scherm tegen krassen en valschade, maar dit maakt de Doro 6050 senioren klaptelefoon ook zeer gemakkelijk in gebruik.

Het geluid van de telefoon is zeer helder en luid, waardoor de telefoon ook goed te gebruiken is door mensen die slechthorend zijn, of mensen die een gehoorapparaat dragen. 

Oproepen aannemen

Met de Doro 6050 senioren klaptelefoon is het mogelijk om gemakkelijk en snel een telefoongesprek aan te nemen wanneer u gebeld wordt. Het enige wat u hoeft te doen om een gesprek aan te nemen is de telefoon openklappen. Het telefoongesprek wordt hierdoor automatisch gestart. Hierdoor hoeft u niet de toetsen van de telefoon te gebruiken om een gesprek aan te nemen.Een ander groot voordeel van de Doro 6050 senioren klaptelefoon is dat deze is voorzien van een klein display aan de buitenkant van het toestel. Wanneer u gebeld wordt komt op dit kleine display de naam van de persoon die u probeert te bellen te staan. Hierdoor weet u, nog voordat u het gesprek aanneemt, al wie u probeert te bereiken.

SOS knop

De Doro 6050 senioren klaptelefoon is tevens voorzien van een SOS alarmknop op de achterzijde van het toestel. Met deze alarmknop kunt u gemakkelijk met tot 5 telefoonnummers contact opnemen in geval van nood. Wanneer u op de alarmknop drukt zal de Doro 6050 senioren klaptelefoon automatisch naar de ingestelde nummers een noodSMS sturen en het eerste telefoonnummer proberen te bellen. Neemt deze persoon het gesprek binnen 25 seconde niet aan, dan zal de telefoon de volgende op de lijst proberen te bellen. De telefoon zal 3 maal alle nummers proberen te bellen tot er wordt opgenomen. 

De Doro 6050 senioren klaptelefoon is de ideale telefoon voor senioren die graag een mobiele seniorentelefoon willen, maar die bang zijn dat ze per ongeluk mensen gaan bellen. Het per ongeluk bellen van mensen komt voor wanneer u de telefoon in uw broekzak heeft en u met uw been of tijdens het stoten een toets indrukt. Het grote voordeel van de Doro 6050 senioren klaptelefoon is in dit geval dat, wanneer de telefoon is dichtgeklapt, het niet langer mogelijk is om de toetsen in te drukken. Hierdoor voorkomt u dat u niet per ongeluk mensen belt.

Camera

De Doro 6050 senioren klaptelefoon is tot slot voorzien van een 3.1 megapixel camera. Met deze camera kunt u foto's maken met uw telefoon. Deze foto's kunt u vervolgens op uw computer opslaan of direct naar een van uw contacten versturen. Bent u van plan om veel foto's te maken met de Doro 6050 senioren klaptelefoon? Dan is het verstandig om uw telefoongeheugen met behulp van een SD-geheugenkaart uit te breiden. Hiermee kunt u extra foto's op uw telefoon opslaan. 

Productspecificaties

  • Kleur: grijs, wit 
  • Afmetingen (b x h x d): 107 x 20 x 56 mm 
  • Gewicht: 111 gram 
  • Inclusief noodknop: Ja 
  • Geschikt voor gehoorapparaat: Ja 
  • Simkaart die past: Micro SIM 
  • Schermgrootte: 2.8 inch 
  • Resolutie: 320 x 240 pixels 
  • Notificatie lampje: Ja

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten