Aquapaint - Schilderen met water - Natuur
8 Reviews | Review toevoegen

'Schilderen met water' is een uniek en herbruikbaar schilderproduct voor mensen met dementie.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 23,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Kies een beeld dat u aanspreekt. Neem een kwast met water en begin met schilderen. Door het water komen de onderliggende kleuren vanzelf tevoorschijn. Nadat het paneel is opgedroogd wordt het paneel weer wit en kunt u het paneel weer opnieuw gebruiken.
Deze panelen zijn speciaal voor de doelgroep ontworpen. Het geeft hen een gevoel van onafhankelijkheid, voldoening en troost. Zie foto hieronder, waarin de diverse fases van het schilderen zijn weergegeven.

Deze set bestaat uit vijf verschillende afbeeldingen die zorgvuldig zijn geselecteerd om na voltooïng een gesprek te kunnen beginnen.

Vijf panelen: goudvis, paard, kat, pauw en vlinder.
Afm. 26 x 21 cm.

Onderstaand filmpje laat zien hoe het schilderen met water precies werkt.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Henk - 20-05-2020 20:10

Mijn moeder deed altijd graag schilderen en mandala's kleuren. Door haar dementie lukt haar dat niet meer. Nu is dit een leuke bezigheid voor haar en haar medebewoners in het verpleeghuis.

marian - 24-04-2020 19:10

prima product bij een prima winkel

Weekers - 03-04-2020 09:19

Mijn man heeft dementie
Hij geniet iedere keer weer van de afbeelding wanneer hij geschilderd heeft kan hier heel lang mee bezig zijn. Fan weekers
2 april 2020

Paul de Vries - 20-07-2019 14:56

Het is een leuke manier om een poosje bezig te zijn. Mijn vrouw heeft twee afbeeldingen gemaakt. Het gaat binnenkort mee naar het verpleeghuis, dan kunnen andere patiënten het ook eens proberen.

I.Opdam - 02-07-2019 23:48

Zorgt voor ontspannen en iedere keer weer een verrassing. Leuk om samen met mijn moeder te doen.

Jolanda den Boef - 12-01-2019 14:11

Dit is prachtig product voor dementerende mensen. Het kan steeds opnieuw gebruikt worden.
De bewoner van onze woongroep met dementie en autisme wordt er rustig van en geniet een poosje .
Heel mooi om mee te maken.
De rust werkt door op de andere bewoners van de groep.

Margriet - 13-11-2017 09:03

Erg leuk! Het is laagdrempelig, dus iedereen kan meedoen. Handig dat het niet afgeeft, zodat bewoners er niet vies van kunnen worden. Handig dat het opnieuw te gebruiken is. De kleuren zijn erg mooi, waardoor je het idee krijgt dat het echt geschilderd is. Als een bewoner heel precies schildert en niet zoveel water gebruikt droogt het wel erg snel op. Dan is het schilderij aan de ene kant al opgedroogd, terwijl ze nog bezig zijn met de andere kant. Dat is wel jammer! Maar wel een heel leuk en bruikbaar product!

Mimi - 01-12-2015 15:58

Prachtig resultaat. Op een avond was een bewoner in het Wzc echt onrustig en wist met zichzelf geen blijf. Mr schilderde vroeger. Ik nam hem even mee naar zijn kamer en liet hem 'schilderen'. Hij had wel begeleiding nodig, maar algauw zag je dat de penseelbewegingen terugkwamen. Eens het schilderijtje afgewerkt was mr rustig geworden en trots op zijn prestatie. Super!

Laatst bekeken producten