Aquapaint - Schilderen met water - In de tuin
5 Reviews | Review toevoegen

'Schilderen met water' is een uniek en herbruikbaar schilderproduct voor mensen met dementie.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 23,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Kies een beeld dat u aanspreekt. Neem een kwast met water en begin met schilderen. Door het water komen de onderliggende kleuren vanzelf tevoorschijn. Nadat het paneel is opgedroogd wordt het paneel weer wit en kunt u het paneel weer opnieuw gebruiken.
Deze panelen zijn speciaal voor de doelgroep ontworpen. Het geeft hen een gevoel van onafhankelijkheid, voldoening en troost. Zie foto hieronder, waarin de diverse fases van het schilderen zijn weergegeven.

Deze set bestaat uit vijf verschillende afbeeldingen die zorgvuldig zijn geselecteerd om na voltooiing een gesprek te kunnen beginnen.

Vijf panelen: een roodborstje, een rozenstruik, een egel, een grasmaaier en verse groenten
Afm. 26 x 21 cm.

Onderstaand filmpje laat zien hoe het schilderen met water precies werkt.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Lucie - 30-12-2019 22:52

Heel leuk om te doen , ook fijn dat het weer gebruikt kan worden na opdrogen .

Eline - 24-05-2019 22:03

Prachtig om te zien dat dementerende ouderen en kinderen tot wel 9 jaar samen plezier hebben. En daar genieten de mensen van middelbare leeftijd vervolgens ook weer van. Wat een prachtige uitvinding!

Marry - 01-02-2018 16:53

Vrij prijzig. Maar leuke activiteit om samen met mensen met dementie te doen die graag creatief zijn. Voor mensen die (nog) goed gewoon kunnen schilderen minder geschikt.

Eveline Vree - 12-09-2017 14:40

Ontzettend leuk! Ik werk op een ouderengroep in de gehandicaptenzorg. Ook voor de cliënten zonder dementie is dit een heel leuke activiteit. Vooral omdat het niet 'kinderachtig' is! Volwassen plaatjes maar toch een laagdrempelige activiteit. Een aanrader!

Lizet Peperkamp - 03-06-2017 19:56

Dit is een heel leuk en ontspannend artikel. De mensen op de PG hebben er veel plezier van en dat was ook wat ik er mee bedoelde: super geslaagd dus!
Het kan nooit mislukken en spoort aan om door te gaan omdat er meteen resiltaat is.

Laatst bekeken producten