Samen Opfietsen - Omgeving Amersfoort
0 Reviews | Review toevoegen

Naar buiten, in beweging, de wind in je haren, de zon op je huid. Al fietsend genieten van alles wat je ziet, hoort en ruikt. Met Samen Opfietsen kan dat weer, speciaal voor mensen met dementie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Samen Opfietsen is heel geschikt en belangrijk voor mensen met een (fiets)beperking, onder andere voor mensen met dementie, fietsen vergroot de wereld in een aangenaam en aangepast tempo. De mensen komen weer in contact met de buitenwereld, ze herkennen plekken van vroeger en al fietsend komen de verhalen vanzelf. Het activeert de alertheid door wat de mensen zien, ruiken, horen, voelen,  het stimuleert mensen om actief mee te doen, natuurlijk naar eigen kunnen. Fietsen is gezond en goed voor het lichaam en het brein, fietsen ontspant.

Bij Samen Opfietsen staat contact maken met de mensen voorop. Er is vooral veel ruimte voor de eigen verhalen van de mensen.

Inhoud

Met Samen Opfietsen kunnen de mensen naar eigen kunnen meefietsen op speciale fietsen. We fietsen vanuit Amersfoort, door de schitterende natuur of door de mooie oude binnenstad. Wil iemand weer eens fietsen door de straat waar hij of zij geboren is en jarenlang gewoond heeft? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Programma

Er wordt gefietst onder begeleiding van Annie Tiekstra, een enthousiaste fietser. Zij wil het positieve effect van het fietsen delen met mensen die dit niet alleen kunnen of willen. Zij heeft veel ervaring met mensen opgedaan, zowel in het speciaal onderwijs als in de hulpverlening.

Praktische informatie

  • We fietsen op speciale fietsen. Op de vierfiets: met z'n vieren op 1 fiets.
  • Op de duofiets: met z'n tweeën naast elkaar.
  • U wordt in Amersfoort van huis opgehaald. De tochtjes duren 2,3 of 4 uur.
  • De kosten zijn afhankelijk van het type fiets en de lengte van het fietstochtje.
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten