Robot Zora - Interactief maatje
0 Reviews | Review toevoegen

Interactieve humanoïde robot die ingezet kan worden voor activeren, animeren, revalideren, afleiden, reminiscentie, communiceren en vergemakkelijken van sociaal contact.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op verlanglijst
 

| Meer

Interactief maatje

Zora staat voor “zorg ouderen revalidatie en animatie” en is de eerste humanoïde robot ter wereld die effectief bij mensen wordt ingezet. Zora is actief in woonzorgcentra voor bejaarden, in verpleeghuizen voor mensen met dementie. Zora heeft ondertussen tal van toepassingen en wordt vandaag hoofdzakelijk ingezet voor activeren, animeren, revalideren, afleiden, reminiscentie, communiceren en vergemakkelijken sociaal contact bij eenzaamheid.

Een leuk gesprek, dansje of spelletje

Door tekst in te voeren op een Tablet kunt u Zora met iemand laten praten. De ervaring leert dat mensen soms gemakkelijker met Zora een gesprek aangaan. Maak met Zora regelmatig een bezoekje om eens te vragen hoe alles gaat, maak een dansje of speelt een spelletje.

Animeren en bewegen

In de huiskamer of tijdens gezamenlijke activiteiten kan Zora de bewoners ook 'autonoom' animeren en stimuleren om te bewegen. U kunt kiezen uit een oneindig aantal bewegingsactiviteiten. Het is ook mogelijk om deze activiteiten aan de eventuele individuele behoeften van een bewoner aan te passen. Zora doet de bewegingen voor. Mensen doen de bewegingen met heel veel plezier na.

Observeren

Met de ingebouwde camera's is het ook mogelijk om op afstand te observeren.

In nauwe samenwerking met de zorginstelling

Zora inzetten gebeurt in nauwe samenwerking met de instelling. Het doel is om Zora samen verder te ontwikkelen en zodat u de zorgrobot optimaal en 'op maat' in uw instelling in kunt zetten.

De zorgrobot vervangt geen mensen. Zora ondersteunt therapeuten, activiteitenbegeleiders, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, verzorgend personeel en artsen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zora wordt met een "all-in formule" geleverd, inclusief hardware garantie en software ontwikkeling. Dit betekent dat uw organisatie ook kan genieten van alle nieuwe applicaties en nieuwigheden die in de toekomst nog worden ontwikkeld. 

U kunt hier vrijblijvend meer informatie of een demonstratie aanvragen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten