[I/O met LEV. OVER AANPASSING-JAN'21] Reminiscentiepakket
0 Reviews | Review toevoegen

Reminiscentiepakket. 4 sets kaarten met afbeeldingen en 2 magneetpuzzels die aanleiding kunnen geven tot gespreksstof.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 131,86
€ 110,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Reminiscentiepakket

Deze verzameling van 4 platenalbums en 2 magnetische legpuzzels is speciaal samengesteld voor het ophalen van herinneringen. Deze producten kunnen aanleiding geven tot gespreksstof. 
Het reminiscentiepakket bestaat uit de volgende onderdelen: 

  • Platenalbum - Vakantiealbum 
  • Platenalbum - Thuisalbum
  • Platenalbum - Dierenalbum
  • Platenalbum - Liefdesalbum
  • Magnetische puzzel - Bakgerei
  • Magnetische puzzel - Werkplaats


Platenalbums

Deze reminiscentie activiteit is ontworpen en ontwikkeld met als doel om een gesprek te starten over dierbare herinneringen uit het verleden en dierbare momenten uit het heden. Dit pakket bevat 15 reminiscentie beelden gekozen uit de jaren 1950 tot de jaren 1970.

Ideaal voor een groepsactiviteit of één op één sessie. Deze reminiscentie activiteit is ontworpen om een gesprek met mensen met een midfase dementie op gang te brengen, rond het thema van dierbare herinneringen. Werk door de kaarten en begin een gesprek dat is geïnspireerd door de vragen op de achterkant.
 
De tekst en de vragen op de kaarten zijn geschreven in het Engels. 

Magnetische legpuzzels 

Als de dementie bij mensen vordert, kunnen mensen gaan worstelen met het op de juiste plaats leggen van puzzelstukjes, wat frustratie kan veroorzaken. Daarom is deze puzzel ontworpen, een puzzel zonder fout antwoord, wat hetzelfde gevoel van voldoening geeft.
 
Met dit magnetisch legbord zijn mensen in staat om hun eigen werkbank of aanrecht te maken met behulp van een set van magnetische stukken. Ieder magnetisch stuk kan worden opgepakt en worden geplaatst op een willekeurige plaats op de achtergrond. Op deze manier kan een eigen werkbank of aanrecht worden gecreëerd met gereedschap/keukengerei.
 
De afbeeldingen die op de verschillende magnetische stukken staan, zijn speciaal geselecteerd. De stukjes zorgen hierdoor voor reminiscentie, waarbij mensen de stukjes die ze zien kunnen relateren aan gebeurtenissen in het verleden. Hierdoor worden herinneringen naar boven gebracht en kunnen gesprekken worden gestart.
 
Het product is gemaakt van duurzaam kunststof, wat gemakkelijk schoon te maken is en voldoet aan de infectie controlenormen. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten