Pop - Rubens Barn Little Ida
Pop - Rubens Barn Little Ida
2 Reviews | Review toevoegen
De Rubens Barn Poppen moedigen aan tot communicatie en interactie bij de gebruiker. Het gevoel voor de pop te willen zorgen geeft een grote bijdrage aan prikkels via het sensorisch systeem.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen indien op voorraad

€ 57,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

De Rubens Barn Poppen moedigen aan tot communicatie en interactie bij de gebruiker. Het gevoel voor de pop te willen zorgen geeft een grote bijdrage aan prikkels via het sensorisch systeem. De poppen zijn enigszins verzwaard, zodat er een natuurlijke prikkel naar de spieren en gewrichten gaat.
 
De poppen worden veel gebruikt door mensen met dementie.
 
Rubensbarn poppen zijn handgemaakt, veilig en uitstekend van kwaliteit. De poppen wegen 550 gram en zijn 40 cm. hoog.
Door de vrolijke kleuren en zachte materialen zijn deze poppen aantrekkelijk voor jong en oud. Het gebruik van klittenband bij de kleding zorgt ervoor dat men de kleertjes makkelijk zelf aan kan trekken.
 
De poppen kunnen gewassen worden in de wasmachine, de kleertjes met de hand.

Sorteren op:

Review toevoegen
B Verkade - 06-09-2017 21:20

De pop biedt rust bij bewoners met dementie. Er wordt voor de pop gezorgd doormiddel van eten willen geven en gaan wandelen met de kinderwagen. de pop is een aanwinst op de afdeling.

C. van Ierssel - 04-02-2017 12:02

Deze pop valt goed in de smaak op de gesloten afdeling. Ze wordt uitgekleed, op schoot genomen, mee aan de wandel. Een mooie bedrage voor het welzijn van de ouderen.