Opa ToeToet raakt de kluts kwijt (5-8 jaar)
Opa ToeToet raakt de kluts kwijt (5-8 jaar)
0 Reviews | Review toevoegen
Voor kinderen. Opa wordt langzaam dement. We zien hoe oma en Roos hier eerst verdrietig om worden en opa boos. Later kunnen ze er steeds beter mee omgaan, maar het leven verandert wel ingrijpend.

Standaard levertijd

2 - 3 werkdagen

€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Samenvatting

Opa Toetoet begint eerst dagelijkse dingetjes te vergeten, dan raakt hij ook de naam van zijn kleinkind Roos kwijt....hij is aan het dementeren. Chris Veraart beschrijft de dagelijkse gebeurtenissen op de manier zoals Opa Toetoet het zelf beleeft: hij doet niet gek, maar de wereld om hem heen begrijpt hem steeds verkeerd. Geschreven voor kinderen en geïllustreerd door Gerrie Hondius.

‘Roos komt het weekend logeren’, zegt oma. ‘Wie is Roos?’, vraagt opa? ‘Onze kleindochter, jouw lieveling!’ ‘Oh, natuurlijk’, zegt opa Toetoet zo gewoon mogelijk. ‘Wat heb ik toch, waarom weet ik het niet meer?’ In Opa Toetoet raakt de kluts kwijt wordt opa langzaam dement. We zien hoe oma en Roos hier eerst verdrietig om worden en opa boos. Later kunnen ze er steeds beter mee omgaan, maar het leven verandert wel ingrijpend.

   Bestellen  

Auteurs

Chris Veraart

Chris Veraart (1944) is vader, grootvader, advocaat en schrijver. naast de kinderboeken rond Opa Toetoet schreef hij eerder Valse zeden, een boek dat in 1997 voor het eerst verscheen, inmiddels zijn vierde druk kent en is uitgegroeid tot een standaardwerk rond valse aangiftes in zedenzaken.

Gerrie Hondius

Gerrie Hondius (1977) is striptekenaar, cartoonist, illustrator en romanschrijver.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789021549033
Auteur
Chris Veraart, Gerrie Hondius
Uitgeverij
Poiesz uitgevers