Spray en CD Ontspanningspakket - Bos - Sensory Scene
0 Reviews | Review toevoegen

Ontspanningspakket is ontwikkeld voor diegenen die ontspannen in hun kamer willen zijn en in speciaal voor mensen die richting het eind van het leven lopen. Kalmeert en stelt gerust.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 27,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Het ontspanningspakket is een geweldige activiteit voor degenen die ontspannen in hun kamer en in het bijzonder voor degenen die richting het einde van het leven lopen. Speel de CD rom af en spuit de kamer spray in de ruimte voor een unieke activiteit die is ontworpen om te kalmeren en gerust te stellen.
 

Hoe het werkt

De combinaties van zowel geluid en geuren zijn ontworpen om rustgevend en ontspannend te zijn, om mensen het gevoel van geruststelling te geven. De geuren en geluiden uit het bos zorgen ervoor dat ze zich voelen alsof ze daadwerkelijk in een natuurlijke omgeving zijn. 
 
Elk ontspanningspakket wordt geleverd met één kamer spray en een 60min CD met specifieke geluiden passend bij een bepaald thema. 
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten