Oma, mag ik mijn pop terug?
Oma, mag ik mijn pop terug?
0 Reviews | Review toevoegen

Een lief verhaal over een oma die afscheid neemt, verteld door haar kleinkind. Tijdens dat hele proces heeft ze veel baat bij de pop van haar kleindochter. Grappig, ontroerend boek voor kinderen.

Standaard levertijd

2 - 5 werkdagen

€ 17,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Een lief verhaal over een oma die afscheid neemt, verteld door haar kleinkind. Het verhaal is opgebouwd uit heel kleine hoofdstukjes, met telkens een andere waarneming of overpeinzing van het meisje. Alle hoofdstukjes samen laten zien hoe oma achteruitgaat, haar grip op het leven steeds meer verliest en de dood inglijdt. Tijdens dat hele proces heeft ze veel baat bij de pop van haar kleindochter die daar niet altijd even van harte mee akkoord gaat, maar wel telkens toegeeft. Het verhaal is licht geschreven en de illustraties zijn precies grappig genoeg.

Fien gaat elke zondag met haar pop naar oma. Ze doen spelletjes en eten koekjes. De koekjes zijn veel zachter dan bij haar thuis. Oma vergeet veel. Ze vergeet zoveel dat ze op een dag moet verhuizen naar een speciaal huis voor vergeetachtige opa's en oma's. Pop mag bij haar logeren. Maar wanneer oma niet meer weet waar ze Pop heeft gelaten, moet Fien in actie komen.

   Bestellen  

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789082283402
Auteur
Mark Haayema, Marius van Dokkum
Uitgeverij
Azul Kids
Laatst bekeken producten