Music Doll
0 Reviews | Review toevoegen

Het unieke van de Music Doll® is de mogelijkheid tot het afspelen van geluiden en muziek. Verkrijgbaar in variant Anna en Emil.

Standaard levertijd

2 - 3 werkdagen

€ 665,50
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Music Doll® opent de deur naar herinneringen

Music Doll® verhoogt de kwaliteit van leven bij mensen met dementie en de ziekte van Alzheimer.

Met zijn babyvorm, grote ogen en uitnodigende en warme uitstraling heeft de pop een grote aantrekkingskracht. Het unieke van de Music Doll® is de mogelijkheid tot het afspelen van geluiden en muziek. Door middel van het afspelen van de favoriete muziek van de gebruiker worden herinneringen opgeroepen en nodigt de Music Doll® uit tot beweging en interactie. Het gevoel voor de pop te willen zorgen geeft een grote bijdrage aan prikkels via het sensorisch systeem. De poppen zijn enigszins verzwaard, zodat er een natuurlijke prikkel naar de spieren en gewrichten gaat. Door het vasthouden en het tegen je lichaam aan houden van de pop wordt de aanrakingszin gestimuleerd.

De geluiden of muziek is af te spelen via een bluetooth speaker die zich in de pop bevindt. Deze kan worden gekoppeld aan een eigen smartphone, tablet of MP3-speler (via AUX kabel of USB aansluiting).

De  Music Doll® is verkrijgbaar in twee varianten: een mannelijk model genaamd Emil en een vrouwelijk model genaamd Anna. Beide zijn 59cm groot en wegen 1kg.

De Music Dolls® zijn handgemaakt van zacht materiaal en zijn wasbaar.
Let op: Voor het wassen moet de bluetooth speaker verwijderd worden.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten