Music Doll Anna Music Doll Emil Music Doll Music Doll
Music Doll Anna Music Doll Emil Music Doll Music Doll
Pop - Music Doll | Speelt muziek en geluiden af
0 Reviews | Review toevoegen
Opent de deur naar herinneringen. Deze warme babypop heeft een grote aantrekkingskracht. Speelt muziek en geluiden af. Nodigt uit tot interactie en beweging. Verkrijgbaar als Anna en Emil.

Standaard levertijd

2 - 3 werkdagen

€ 665,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Music Doll® opent de deur naar herinneringen

Music Doll® verhoogt de kwaliteit van leven bij mensen met dementie en de ziekte van Alzheimer.

Met zijn babyvorm, grote ogen en uitnodigende en warme uitstraling heeft de pop een grote aantrekkingskracht. Het unieke van de Music Doll® is de mogelijkheid tot het afspelen van geluiden en muziek. Door middel van het afspelen van de favoriete muziek van de gebruiker worden herinneringen opgeroepen en nodigt de Music Doll® uit tot beweging en interactie. Het gevoel voor de pop te willen zorgen geeft een grote bijdrage aan prikkels via het sensorisch systeem. De poppen zijn enigszins verzwaard, zodat er een natuurlijke prikkel naar de spieren en gewrichten gaat. Door het vasthouden en het tegen je lichaam aan houden van de pop wordt de aanrakingszin gestimuleerd.

De geluiden of muziek is af te spelen via een bluetooth speaker die zich in de pop bevindt. Deze kan worden gekoppeld aan een eigen smartphone, tablet of MP3-speler (via AUX kabel of USB aansluiting).

De  Music Doll® is verkrijgbaar in twee varianten: een mannelijk model genaamd Emil en een vrouwelijk model genaamd Anna. Beide zijn 59cm groot en wegen 1kg.

De Music Dolls® zijn handgemaakt van zacht materiaal en zijn wasbaar.
Let op: Voor het wassen moet de bluetooth speaker verwijderd worden.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.