Momenten van...
Momenten van...
0 Reviews | Review toevoegen

Waargebeurde verhalen over vroeger. Ouderen vertellen over hun momenten van geluk, ontmoeting, afscheid, bezinning en verbondenheid.

Standaard levertijd

2 - 4 dagen

€ 28,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Momenten van… vertelt waargebeurde verhalen over vroeger. Ouderen vertellen over hun momenten van geluk, ontmoeting, afscheid, bezinning en verbondenheid. De verhalen zijn geïllustreerd met prachtige beelden uit privé fotocollecties. Met onder meer Jan Terlouw en Marjan Berk kijken we terug naar het verleden.

Momenten van… is een boek vol belevenissen gemaakt door mensen die recht uit het hart hun mooiste momenten hebben verteld. Wellicht creëren deze momenten weer een nieuw moment met een dierbare wanneer de verhalen en de beelden de herinnering doen leven!

Auteursinformatie: Deirdre Beneken genaamd Kolmer is senioronderzoeker in de familiezorg aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast werkt zij als senioradviseur en gezinstherapeut in de gezondheidszorg voor het Expertisecentrum Familiezorg en de Familie Academie.

Loes den Hollander was tot 2006 werkzaam als directeur van een zorginstelling. Nadat zij deze carrière had beëindigd, debuteerde ze als auteur van onder meer literaire thrillers.

Annelies Bast werkt sinds 1990 als grafisch vormgever. Ze werkt voornamelijk voor uitgeverijen. Voor het boek Momenten van … is zij verantwoordelijk voor het beeldmateriaal

Voor wie

Een boek voor ouderen en hun naasten om niet alleen mooie momenten voor de geest te halen, maar ook om erover te vertellen en ze te delen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789031351671
Auteur
D.M. Beneken genaamd Kolmer, L. den Hollander, A. Bast
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Laatst bekeken producten