Mijn oma is een superheld (vanaf 4 jaar) Mijn oma is een superheld (vanaf 4 jaar) Mijn oma is een superheld (vanaf 4 jaar) Mijn oma is een superheld (vanaf 4 jaar)
Mijn oma is een superheld (vanaf 4 jaar) Mijn oma is een superheld (vanaf 4 jaar) Mijn oma is een superheld (vanaf 4 jaar) Mijn oma is een superheld (vanaf 4 jaar)
Mijn oma is een superheld (vanaf 4 jaar)
0 Reviews | Review toevoegen
Suus gaat op zoek naar het geheugen van oma, en naar de spullen die ze steeds kwijtraakt. Achter de flapjes in het boek zitten de spullen verstopt. Kinderen kunnen samen met Suus op onderzoek uit.

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 16,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Over het boek

Oma is een van de beste vrienden van Suus. Ze spelen graag met elkaar, het liefst doen ze alsof ze superhelden zijn. Maar oma vergeet steeds meer. Suus gaat op zoek naar het geheugen van oma en naar de andere dingen die ze steeds kwijtraakt. De spulletjes zitten verstopt achter flapjes in het boek. Kinderen kunnen zo samen met Suus op onderzoek uit.

   Bestellen  

De ziekte Alzheimer wordt steeds meer zichtbaar, ook voor jonge kinderen. Dit prentenboek helpt hen op een speelse en luchtige manier de ziekte te begrijpen en er beter mee om te gaan als zij hiermee worden geconfronteerd doordat bijvoorbeeld hun opa of oma aan de ziekte lijdt.
​
Mijn oma is een superheld is een interactief boek voor kleuters. Marloes van Loon maakte het als afstudeerwerk voor de opleiding Visuele Communicatie. Ze stuurde het prentenboek in voor Key Colours, een internationale prentenboekwedstrijd. Uitgeverij Clavis was zo onder de indruk van haar werk, dat ze besloten het boek uit te geven.​

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789044830590
Auteur
Marloes van Loon
Kaft
Hard cover
Uitgeverij
Clavis Bvba