Mijn oma is een superheld
Mijn oma is een superheld
0 Reviews | Review toevoegen

Suus gaat op zoek naar het geheugen van oma, en naar de spullen die ze steeds kwijtraakt. Achter de flapjes in het boek zitten de spullen verstopt. Kinderen kunnen samen met Suus op onderzoek uit.

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 16,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Over het boek

Oma is een van de beste vrienden van Suus. Ze spelen graag met elkaar, het liefst doen ze alsof ze superhelden zijn. Maar oma vergeet steeds meer. Suus gaat op zoek naar het geheugen van oma en naar de andere dingen die ze steeds kwijtraakt. De spulletjes zitten verstopt achter flapjes in het boek. Kinderen kunnen zo samen met Suus op onderzoek uit.

   Bestellen  

​Mijn oma is een superheld is een interactief boek voor kleuters. Marloes van Loon maakte het als afstudeerwerk voor de opleiding Visuele Communicatie. Ze stuurde het prentenboek in voor Key Colours, een internationale prentenboekwedstrijd. Uitgeverij Clavis was zo onder de indruk van haar werk, dat ze besloten het boek uit te geven.​

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
: 9789044830590
Auteur
: Marloes van Loon
Kaft
: Hard cover
Uitgever
: Clavis Bvba