Aanpassen van de woonomgeving om oriëntatievermogen te vergroten
0 Reviews | Review toevoegen

Wilt u ook de onrust van uw bewoners met dementie verminderen door hun oriëntatie te vergroten? Vraag hier kosteloos sfeerbeelden en een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op verlanglijst
 

| Meer

Wilt u ook de onrust van uw bewoners verminderen door hun oriëntatievermogen te vergroten? Vraag dan nu een vrijblijvend adviesgesprek aan. 

Wij maken graag kosteloos een aantal sfeerbeelden voor u. 

Waarom?

Voor mensen met geheugenproblematiek vormt een heldere voorstelling van de omgeving een belangrijke ondersteuning bij het vinden van de weg. Ontbreekt dit beeld, dan kunnen gemakkelijk oriëntatieproblemen ontstaan. Men verliest de persoonlijke controle op de omgeving. Bij ernstige vormen van desoriëntatie (dementie) gaat dit gepaard met paniek, angst, onrustig gedrag (dwalen) en een verhoogde mate van inactiviteit. Een afnemende ruimtelijke oriëntatie zorgt voor een beperkter actieradius. Daardoor wordt de ontwikkeling van een mentale voorstelling nog verder bemoeilijkt. Het is dus belangrijk om gunstige condities te creëren, die de ruimtelijke oriëntatie ondersteunen en vergemakkelijken. De omgeving moet zo voorspelbaar mogelijk zijn wilt u onrust verminderen binnen uw instelling. Iedereen met een verminderde cognitie heeft baat bij een voorspelbare omgeving!

Wat bereikt u hiermee?

Door de mentale voorstelling van de omgeving te vegroten verbetert de oriëntatie van de bewoner. Hierdoor heeft deze een betere persoonlijke controle op de omgeving en vergroot u hiermee de zelfredzaamheid van de bewoner. Dit zal leiden tot minder onrust, minder onrustmedicatie en uiteindelijk minder zorgzwaarte.

Geïnteresseerd?

Dan is de werkwijze is als volgt:
  • Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een oriënterend gesprek, om u te laten zien hoe uw omgeving oriëntatie vergrotend kan worden aangepakt.
  • We bespreken met u welke aanpassing aan zal sluiten bij uw bewoners.
  • We maken foto's van de huidige situatie en nemen een aantal maten van de aan te pakken omgeving.
  • Op basis van deze informatie maken wij een aantal sfeerbeelden inclusief een prijsopgave.
  • Indien u akkoord gaat met de prijsopgave en onze ideeën m.b.t. de sfeerbeelden, geeft u ons de opdracht uw project te realiseren.
  • Ons productieteam komt de complete omgeving inmeten en alle sfeerbeelden zullen in detail uitgewerkt worden tot productietekeningen.
  • Na uw goedkeuring van alle productietekeningen komen onze monteurs op locatie alles realiseren.
We willen benadrukken dat al onze gebruikte materialen voldoen aan geldende reglementen m.b.t. brandveiligheid. Deze certificaten voegen wij toe bij de offerte.

  Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen  

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten