Creative scene - Werkplaats - Magnetische puzzel
0 Reviews | Review toevoegen

Een creatieve puzzel voor mensen met dementie die je nooit verkeerd oplost. Creëer je eigen werkplaats met gereedschap en haal hiermee dierbare herinneringen naar boven.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 27,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Als de dementie bij mensen vordert, kunnen mensen gaan worstelen met het op de juiste plaats leggen van puzzelstukjes, wat frustratie kan veroorzaken. Daarom is deze puzzel ontworpen, een puzzel zonder fout antwoord, wat hetzelfde gevoel van voldoening geeft.
 
Met dit magnetisch legbord zijn mensen in staat om hun eigen werkbank te maken met behulp van een set van magnetische stukken. Ieder magnetisch stuk kan worden opgepakt en worden geplaatst op een willekeurige plaats op de achtergrond. Op deze manier kan een eigen werkbank worden gecreëerd met gereedschap.
 
De afbeeldingen die op de verschillende magnetische stukken staan, zijn speciaal geselecteerd. De stukjes zorgen hierdoor voor reminiscentie, waarbij mensen de stukjes die ze zien kunnen relateren aan gebeurtenissen in het verleden. Hierdoor worden herinneringen naar boven gebracht en kunnen gesprekken worden gestart.
 
Het product is gemaakt van duurzaam kunststof, wat gemakkelijk schoon te maken is en voldoet aan de infectie controlenormen. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten