Lavalamp Neo - Wandmodel - zilver of koper Lavalamp Neo - Wandmodel - zilver of koper Lavalamp Neo - Wandmodel - zilver of koper Lavalamp Neo - Wandmodel - zilver of koper
Lavalamp Neo - Wandmodel - zilver of koper Lavalamp Neo - Wandmodel - zilver of koper Lavalamp Neo - Wandmodel - zilver of koper Lavalamp Neo - Wandmodel - zilver of koper
Lavalamp Neo - Wandmodel - nieuw
0 Review | Review toevoegen
De eerste en enige lavalamp die aan de muur kan worden bevestigd. De lamp zorgt voor ontspanning en zintuigprikkeling. Hang er een aantal op een rij en er ontstaat een zintuigprikkelende muur!

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 140,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
De lavalamp Neo is de eerste en enige verkrijgbare lavalamp die kan worden bevestigd aan de muur. De lamp is elegant ontworpen en gemaakt met een solide basis van metaal. Ook verkrijgbaar als tafelmodel.

Rustgevende effecten. 

De lavalamp Neo is een goede toevoeging aan iedere zintuigrijke omgeving. Ze kunnen worden gebruikt voor ontspanning en kunnen aggressief gedrag verminderen. Ook kunnen ze worden gebruikt om de aandacht erbij te houden, concentratie te verbeteren en stimuleren intellectuele activiteiten. 

De constant bewegende lava vormen zorgen voor een focus-punt voor oog-volgbewegingen, die helpen bij het in stand houden van de visuele prikkeling. Door meerdere lampen op een rij te hangen kan een 'zintuigprikkelende muur' worden gevormd. 

De Neo lamp geeft een zacht licht, perfect om mee wakker te worden of als een veilig nachtlampje. Het zachte licht verblind de ogen niet, waardoor hij ook goed te gebruiken is door mensen met fotosensitiviteit. 

Door te focussen op de bewegende lavavormen kunnen mensen worden afgeleid van bijvoorbeeld pijnklachten of terugkomende gedachten. Ook hierdoor zorgt het voor rust en afleiding. 

Functionaliteiten:

  • De lamp wordt geleverd met een ophangplaat 
  • De lamp heeft een laag voltage en wordt niet te heet, de lamp bevat een 20w halogeen lamp met lange levensduur. 
  • De lamp is gemaakt als één geheel en bevat veiliheidsglas, waardoor het veilig is om te gebruiken in een drukke omgeving, zoals scholen, snoezelruimtes of ontspanningsruimten. 
  • Vervangende lampen en flessen zijn te bestellen en eenvoudig te verwisselen met de meegeleverde 'Allen' sleutel. 

Eenvoudig te monteren

De lamp heeft een aantal kenmerken waardoor hij eenvoudig op te hangen is. Het snoer hangt naar beneden en past in een normaal stopcontact, het kan omhoog worden gehouden met behulp van de kabelbinder. 
Muurbevestigingsmechanismen verschillen per muur. Het snoer zou ook in de muur kunnen worden verborgen, hiervoor zou een elektricien langs moeten komen.  

Instructievideo 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.