Laat je zien! - Muzikaal Ont-Moeten voor mantelzorgers op locatie Laat je zien! - Muzikaal Ont-Moeten voor mantelzorgers op locatie Laat je zien! - Muzikaal Ont-Moeten voor mantelzorgers op locatie
Laat je zien! - Muzikaal Ont-Moeten voor mantelzorgers op locatie Laat je zien! - Muzikaal Ont-Moeten voor mantelzorgers op locatie Laat je zien! - Muzikaal Ont-Moeten voor mantelzorgers op locatie
Laat je zien! - Muzikaal Ont-Moeten voor mantelzorgers op locatie
2 Reviews | Review toevoegen
Een programma voor en door mantelzorgers. Zij krijgen in dit muzikale programma echt de kans om zichzelf te laten zien, als ze dat willen. Niets moet, het Ont-Moeten speelt een belangrijke rol!
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Op verlanglijst

| Meer

Waarom en voor wie

Met dit programma zet Spelenderwijsch, de mantelzorgers in het licht, zodat ze zichtbaar worden voor iedereen. Hoe is het als je eigen partner of familielid grotendeels van jou afhankelijk is? En je kiest er niet eens zelf voor. De zorg komt gewoon op je pad. En je doet het.

Inhoud

De inhoud van dit muzikale programma wordt mede afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Spelenderwijsch worden verschillende vormen van mantelzorg uitgelicht. De voorstelling is interactief, de mantelzorger mag zich zeker ook laten horen. Naar aanleiding van de verhalen die mantelzorgers tijdens de voorstelling delen met Angela de Rooij schrijft en zingt zij ter plekke liedjes op maat.

Programma

Laat je zien! kan met of zonder pauze worden gespeeld. De duur van de voorstelling wordt in overleg met de opdrachtgever bepaald. De voorstelling is zowel voor kleine als grote groepen geschikt.

Praktische informatie

  • Datum en prijs in overleg.
  • Voorstellingen in België zijn ook mogelijk.
  • Bij kleinere groepen speelt Angela graag zonder podium. Wanneer er meer dan 100 mensen komen zijn een verhoogd speelvlak en stoelen in theateropstelling te plaatsen handig.
  • Spelenderwijsch zorgt zelf voor het geluid.
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Sorteren op:

Review toevoegen
Alie Hooijer (Sigma Nijkerk) - 12-11-2019 15:14

Afgelopen zaterdag hebben wij in de gemeente Nijkerk de Dag van de Mantelzorg gevierd. Dit hebben wij gedaan door mantelzorgers te laten bezingen door Angela de Rooij met haar muzikaal programma voor mantelzorgers over ONT-moeten. Angela zingt vol vuur en enthousiasme en is in staat om de mensen mee te krijgen, ook degenen die wat meer de kat uit de boom kijken. Het programma is interactief en Angela is in staat om snel en ad-rem op het publiek te reageren. Kortom een verrassende en ontspannen middag met een lach en een traan. Angela dankjewel voor je inzet en de fijne samenwerking waarbij je vooraf alle ruimte biedt om met eigen ideeën en voorstellen te komen! Dus volgend jaar gewoon doen!

Pieter van der Keur - 28-06-2018 19:57

Tijdens de organisatie van de "Dag van de Mantelzorg" voor Welzijn Geldermalsen kwam ik Angela de Rooij tegen op internet. 
Het contact was erg prettig. 200% enthousiasme en energie. 
We hebben veel overleg gehad over hoe de voorstelling er uit zou komen te zien. Erg prettig om daar inspraak in te mogen hebben als opdrachtgever. Op 10 november stond er een dijk van een voorstelling. 

De voorstelling is door de ruim 70 aanwezige mantelzorgers erg goed ontvangen. Ook de interactie het het publiek was prettig. Van serieus tot een vrolijke kwinkslag. Alle elementen van een goede voorstelling waren aanwezig. 

Kortom van harte aanbevolen om Angela de Rooij een voorstelling te laten spelen. 

Pieter van der Keur
Consulent Mantelzorg
WelzijnGeldermalsen