Een hart vol verhalen - Gesprekshandleiding bij Hart vol Verhalen, voorleesboek
1 Reviews | Review toevoegen

De handleiding bij 'Een hart vol verhalen, voorleesboek voor ouderen' geeft activiteitenbegeleiders, mantelzorgers en vrijwilligers handvatten om met luisteraars over de verhalen in gesprek te gaan.

Standaard levertijd

1 werkweek

€ 7,75
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Inhoud

De handleiding voor gesprekken bij 'Een hart vol verhalen, voorleesboek voor ouderen' geeft activiteitenbegeleiders, welzijnsmedewerkers, mantelzorgers en vrijwilligers handvaten om met deze ouderen over de verhalen in gesprek te gaan. Er staat een extra verhaal in.

De handleiding geeft informatie hoe u met ouderen die dementeren een gesprek aan kan gaan om positieve herinneringen op te halen. Bij ieder verhaal zijn er tien vragen.

Daarnaast zijn er per verhaal suggesties voor bijpassende liedjes en traktaties. Ook worden de gebruikte spreekwoorden aangegeven. Per verhaal is er een korte karakteristiek die het mogelijk maakt snel een passend verhaal te kiezen op grond van het seizoen, de fysieke omgeving en de gebruike relaties / gezinssituatie.

Auteur

De auteur werkte als actviteitenbegeleidster met mensen met dementie in alle fasen.
Daarnaast is zij werkzaam als verhalenverteller, blogger en spelontwerper.

Uitvoering:

  • 22 pagina's, kleurenprint, 120 grams papier, in snelhechter.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Ellis - 27-03-2016 20:15

Prima handleiding maar het viel mij wel een beetje tegen dat het, waarschijnlijk zo uit de printer, een stapeltje papier is waar met een perforator 2 gaatjes in gemaakt zijn en vervolgens in een plastic mapje van misschien € 1,= gestopt. Ik had voor dit geld een dun, maar netjes ingebonden, boekje verwacht.

ISBN
n.v.t.
Auteur
D. van Keulen
Uitgeverij
Eigen beheer
Laatst bekeken producten