Geurbeleving - Scentscape - Thuis
0 Reviews | Review toevoegen

'Scentscape' zorgt door middel van bekende geuren en geluiden voor een beleving van herinneringen. Leuk om te doen in een groep, maar kan ook één op één worden gebruikt.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 39,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Scentscape™ Thuis is ontworpen om het ophalen van alledaagse herinneringen aan het huis te stimuleren. Het horen van de geluiden in combinatie met het ruiken van de geuren zorgt voor een unieke activiteit, bedoeld om herinneringen op te roepen.
 
Geur en geluid kunnen zorgen voor een brug naar het verleden. Dat is de reden waarom Scentscape™ gemaakt is als een boeiende bezigheid waarbij geluid en geur worden gecombineerd om mensen mee te nemen terug naar een betekenisvol moment, herinneringen op te halen en een start te bieden voor gesprekken die anders moeizaam op gang komen.
 
Elke Scentscape™ doos wordt geleverd met vier geuren: schoensmeer, fris beddengoed, baby-poeder en fruit cake. Daarnaast bevat de doos vier reukpotten en een 30minuten durende Cd-rom CD met specifieke klanken passend bij het thema. De Cd-rom is onderverdeeld in 4 fragmenten, passend bij de vier verschillende geuren.
 
Scentscape™ is goed te gebruiken in een groep, maar kan ook zelfstandig voor een leuke beleving zorgen.
De materialen in de doos zijn herbruikbaar, dus u kunt meerdere keren genieten van de beleving.  

Onderstaand filmpje laat zien hoe Scentscape™ precies werkt.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten