Geurbeleving - Scentscape - In de Tuin
0 Reviews | Review toevoegen

'Scentscape' zorgt door middel van bekende geuren en geluiden voor een beleving van herinneringen. Leuk om te doen in een groep, maar kan ook één op één worden gebruikt.

Standaard levertijd

5 werkdagen. LET OP: is vanaf mei weer leverbaar. U kunt wel bestellen.

€ 39,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Scentscape™ In de Tuin is ontworpen om het ophalen van herinneringen aan dagelijkse bezigheden en momenten doorgebracht in de tuin te stimuleren. Het afspelen van de geluiden in combinatie met het ruiken van de geuren is een unieke activiteit bedoeld om herinneringen op te roepen.
 
De combinaties van geluid en geuren zorgen ervoor dat mensen teruggaan in de tijd, herinneringen worden gestimuleerd en er kan een conversatie op gang komen die zonder deze beleving moeilijk te bereiken zou kunnen zijn.
Scentscape™ In de Tuin kan mensen helpen als de dementie vordert, als het moeilijker wordt om om te gaan met verzorgers en dierbaren. Het oproepen van herinneringen kan ervoor zorgen dat er mooie momenten kunnen worden gedeeld met dierbaren.
 
Elke Scentscape ™ doos wordt geleverd met vier geuren: regen, kamperfoelie, gras en roos en geranium. Daarnaast bevat de doos vier reukpotten en een 30min durende Cd-rom met specifieke geluiden passend bij het thema. De Cd-rom is onderverdeeld in 4 fragmenten, passend bij de vier verschillende geuren.
 
Scentscape™ is goed te gebruiken in een groep, maar kan ook bij zelfstandig gebruik voor een leuke beleving zorgen.
De materialen in de doos zijn herbruikbaar, dus u kunt meerdere keren genieten van de beleving.  

Onderstaand filmpje laat zien hoe Scentscape™ precies werkt.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten