Geurbeleving - Scentscape - De Werkplaats
0 Reviews | Review toevoegen

'Scentscape' zorgt door middel van bekende geuren en geluiden voor een beleving van herinneringen. Leuk om te doen in een groep, maar kan ook één op één worden gebruikt.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 39,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Scentscape™ De Werkplaats kan bijdragen aan het stimuleren van herinneringen aan middagen doorgebracht achter in de tuin, werkend in de schuur, het maken en herstellen van dingen in het huis.
 
Scentscape™ De Werkplaats is ontworpen voor mensen met dementie. Door middel van geluid en geuren uit de werkplaats te laten waarnemen, kunnen herinneringen worden opgewekt van werk in de werkplaats van vroeger. Combineer de onmiskenbare geur van motorolie, zaagsel en autopolish met de geluiden van inspanning en werk om een warm gevoel van vertrouwdheid en betrokkenheid te creëren voor de echte doe-het-zelf liefhebber.
 
Elke Scentscape™ doos bevat vier flesjes met geuren: motorolie, schuurgeur, autopolish en zaagsel. Daarnaast zitten er vier ruikpotjes in en een 30min durende Cd-rom met specifieke klanken passend bij het thema. De Cd-rom is onderverdeeld in 4 fragmenten, die betrekking hebben op de vier geuren.
 
Scentscape™ is goed te gebruiken in een groep, maar kan ook zelfstandig voor een leuke beleving zorgen.
De materialen in de doos zijn herbruikbaar, dus u kunt meerdere keren genieten van de beleving.  

Onderstaand filmpje laat zien hoe Scentscape™ precies werkt.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten