Een vitale toekomst
Een vitale toekomst
0 Reviews | Review toevoegen

'Een vitale toekomst' bevat een waaier van prikkelende essays over onze gezondheidszorg in 2040. Van de hand van 30 toonaangevende deskundigen en wetenschappers. O.a over dementiezorg nieuwe stijl.

Standaard levertijd

2-4 werkdagen

€ 34,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

'Een vitale toekomst' bevat een waaier van prikkelende essays over onze gezondheidszorg in 2040. Geschreven door meer dan 30 toonaangevende deskundigen en wetenschappers. Enkele van de onderwerpen zijn: dementiezorg nieuwe stijl, de e-revolutie, de rol van mantelzorg, de noodzakelijke aanpassing van de opleidings- en beroepenstructuur en de ontwikkeling van nieuwe businessmodellen. Het is geen somber boek. De samenstellers schetsen een kleurrijk en visionair beeld van alle mogelijke ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Ze geven aan het slot van het boek ook hun eigen visie en komen tot drie mogelijke strategieën om de zorg vitaal te houden.

'Een vitale toekomst' is een toegankelijk te lezen boek en is een must-read voor politici, beleidsmakers, leidinggevenden in de zorg en iedereen die op maatschappelijk of professioneel gebied iets te maken heeft met de gezondheidszorg. 

`De kracht van het boek is dat het vragen rond langer leven, kwaliteit van leven, mantelzorg en individualisering verbindt met vragen over betaalbaarheid en de organisatie van de zorg'. – Ab Klink

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789035234239
Auteur
D.J. Bakker, D. Post, J.J. Polder, M.J. Verkerk
Uitgeverij
Reed Business Education
Laatst bekeken producten