Don't Forget It .. ! Digitale agenda - Op afstand te beheren Don't Forget It .. ! Digitale agenda - Op afstand te beheren Don't Forget It .. ! Digitale agenda - Op afstand te beheren Don't Forget It .. ! Digitale agenda - Op afstand te beheren
Don't Forget It .. ! Digitale agenda - Op afstand te beheren Don't Forget It .. ! Digitale agenda - Op afstand te beheren Don't Forget It .. ! Digitale agenda - Op afstand te beheren Don't Forget It .. ! Digitale agenda - Op afstand te beheren
Don't Forget It .. ! Digitale agenda - Op afstand te beheren
1 Reviews | Review toevoegen
Door het herhaaldelijk tonen van afspraken op een digitale agenda (tablet formaat) of groot beeldscherm worden mensen op tijd aan afspraken herinnerd.

Standaard levertijd

2-5 werkdagen

€ 360,00
Prijs per stuk vanaf 215,- euro
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Waarom en voor wie

Don't Forget It .. ! is vanuit praktijkervaring ontstaan. Een van de meest voorkomende symptomen van dementie is het vergeten van nieuwe informatie. Andere signalen zijn: het vergeten van belangrijke data of gebeurtenissen, dezelfde vraag steeds opnieuw stellen en afhankelijk zijn van spiekbriefjes, familieleden of verzorgers voor dingen die iemand vroeger zonder hulp kon onthouden. Personen met beginnende geheugenproblemen worden door het herhaaldelijk tonen van afspraken op een digitale agenda (tablet formaat) of groot beeldscherm daar op het juiste moment er aan herinnerd. 

Met de gemakkelijke, speciaal ervoor geprogrammeerde, digitale agenda kunnen familieleden en zorgverleners gemakkelijk de planning op afstand via internet op hun computer of mobiele telefoon bijhouden. Dat geeft de dementerende een prettig en zeker gevoel.

Hoe werkt het

Op een speciale digitiale agenda (op het formaat van een tablet) is altijd de huidige datum en tijd te zien. Daarnaast kan een afspraak of bezigheid met woord en symbool onder de aandacht worden gebracht. Staan er meer afspraken gepland, dan worden deze in chronologische volgorde via een soort diapresentatie zichtbaar. Na de laatste afspraak wordt de eerste weer getoond. Het is ook mogelijk om het weerbericht te tonen.

Alleen de afspraken binnen een vooraf ingestelde periode worden getoond. U kunt zelf kiezen of de dementerende alleen de volgende afspraak ziet, alle afspraken voor de lopende dag, of ook de afspraken voor de komende paar dagen. Bij herinneringen wordt vermeld of de afspraak 'Vandaag', 'Morgen' of 'Overmorgen' plaatsvindt. Wanneer er geen afspraken zijn op de lopende dag of voor de komende uren kunt u ervoor kiezen om de tekst 'Geen afspraken' te tonen.

Praktische informatie

De digitiale agenda staat op een vaste plek waar iemand vaak zit. Bijvoorbeeld bij de keukentafel. Aan de muur hangen is ook mogelijk. Met een eigen account en inloggegevens krijgen mantelzorgers en zorgverleners de mogelijkheid om de agenda te beheren.

Voor het gebruik van Don't Forget It..! heeft u een gebruikers licentie en de speciale digitale agenda nodig. De eventuele beschikbaarheid van een draadloos netwerk bepaalt welke versie van de digitale fotolijst u kunt gebruiken. Wanneer een draadloos netwerk beschikbaar is, dan zal de WiFi versie volstaan. In het andere geval zal de 3G versie voor mobiel internet noodzakelijk zijn. U moet dan zelf rechtstreeks bij een mobiele operator een telefoonabonnement afsluiten. 

Wat kost het

U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. In alle gevallen krijgt u de beschikking over 1 speciaal hiervoor ontwikkelde Don't Forget It .. ! digitale agenda op tabletformaat.
   

Opties Don't Forget It .. !

  Draadloos Internet
WiFi
Mobiel Internet m.b.t. simkaart
(data only, excl. telefoon-abonnement)
Koop + Jaarlicentie € 215,- plus € 125,- voor de jaarlicentie € 245,- plus € 125,- voor de jaarlicentie
Koop + Maandabonnement
(minimaal 6 maanden)

€ 215,- plus abonnement
€ 11,- per maand
 
€ 245,- plus abonnement
€ 11,- per maand
Huurkoop per maand
(minimaal 1 jaar)
Abonnement
€ 30,50 per maand

Na 1 jaar wordt de digitale agenda tablet uw eigendom

Het abonnement kost daarna 
€ 11,- per maand
Abonnement
€ 33,- per maand

Na 1 jaar wordt de digitale agenda uw eigendom

Het abonnement kost daarna 
€ 11,- per maand
 

Uitproberen

U kunt de Don't Forget It ..! ook uitproberen. U ontvangt dan een tablet en de benodigde gegevens voor een testaccount. Kies bij het bestellen voor de optie "Ik wil de digitale fotolijst eerst uitproberen...". U betaalt dan slechts de verzendkosten (en eventueel de kosten voor retourneren).

Gemakkelijk te installeren

Het systeem is heel gemakkelijk te installeren. Mocht u desondanks ondersteuning bij de installatie willen, dan kunnen wij daar geheel vrijblijvend een passend voorstel voor doen.

Sorteren op:

Review toevoegen
Frank - 23-10-2018 17:25

Werkt prima op de bijgeleverde tablet. Erg fijn hulpmiddel, was even wennen voor de gebruiker maar is nu een uitstekende geheugensteun. Ik heb hem aan de muur gehangen met een apart aangeschaft tablet-ophangsysteem, zodat nog wat duidelijker is dat je er verder niets mee hoeft te doen, alleen maar naar te kijken voor je afspraken.