Diva Dichtbij - Intieme zangoptredens
1 Reviews | Review toevoegen

Diva Dichtbij verzorgt intieme optredens voor mensen met dementie. De professionele zang en persoonlijke aandacht hebben een bijzonder positieve uitwerking. Ook prive bij mensen thuis.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

De zangers en zangeressen van Diva Dichtbij treden op voor mensen met dementie, die niet meer zelf naar het theater kunnen gaan. De diva's en divo's zijn naast professioneel artiest allen getraind in het zingend contact maken met kwetsbare mensen. Uit ervaring weten wij dat de combinatie van professionele zang en persoonlijke aandacht een bijzonder positief effect hebben op deze mensen. Mensen komen uit hun schulp.
Daarnaast heeft wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat door onze optredens onrust bij dementie vermindert, dat verzorgend personeel minder werkdruk en meer werktevredenheid ervaart en dat de relatie tussen zorggever en zorgontvanger verbetert. Diva Dichtbij treedt op in huiskamers van verpleeghuizen en geeft prive optredens bij mensen met dementie die thuis verzorgd worden. Ook is het mogelijk om een workshop Zingend contact maken te volgen.

Programma

In overleg maken we een programma op maat. Daarin kunnen we op één middag door één diva maximaal drie huiskameroptredens laten doen van elk 45 minuten, eventueel in combinatie met een individueel optreden. De optimale groepsgrootte is 10 tot 15 personen per huiskamer.

Ook voor Turkse en Marokkaanse bewoners en migranten uit het Midden-Oosten

Diva Dichtbij kan ook optreden voor Turkse en Marokkaanse bewoners en andere migranten uit het Midden-Oosten. Met liedjes uit hun eigen cultuur en jeugd. 

Praktische informatie

  • Diva Dichtbij is een goed doel met de culturele ANBIstatus. Dat betekent dat giften fiscaal aftrekbaar zijn tot 125%.
  • U kunt een optreden cadeau doen door te doneren en zo profiteren van deze aftrek.
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.
  • Wilt u een workshop organiseren? De workshops plannen we in samenspraak met u en passen we aan uw wensen aan.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Elsbeth - 22-11-2016 19:23

Blij om te horen dat deze boeking via Dementie-winkel.nl een succes was! Elsbeth: "Afgelopen dinsdagmiddag hebben wij de 87e verjaardag van onze moeder gevierd. In het verpleeghuis met prachtige liederen van Anjo, een van de Diva's van de Stichting DivaDichtbij. Het is een klein feestje geworden zoals we het ons hadden voorgesteld. Heel ontroerend en mooi om moeder weer zo te zien opleven en genieten o.a. van haar favoriete operette muziek. En ook medebewoners regelmatig te zien glimlachen. Alle waardering voor de wijze waarop deze Diva oprecht contact wist te maken. Bijgaand een tekening (foto) van de Diva, gemaakt door mijn nichtje van 7 die gistermiddag ook aanwezig was. Zij was vandaag ook nog vol van de bijzondere verjaarmiddag van haar oma."

Laatst bekeken producten