Dementiekwartet
2 Reviews | Review toevoegen

Het dementiekwartet is een vrolijk spel om de kennis van dementie te vergroten en/of levendig te houden. Zowel voor zorgverleners als mantelzorgers.

Standaard levertijd

2-3 werkdagen. LET OP: TIJDELIJK NIET LEVERBAAR

€ 24,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Het dementiekwartet is geschikt voor medewerkers in de zorg om de kennis van dementie te vergroten. Ook kan het kwartet gebruikt worden om de kennis die door training is opgedaan beter te borgen. In gesprekken met mantelzorgers kan het kwartet worden ingezet om op laagdrempelige manier kennis over de ziekte dementie over te dragen. 

Inhoud

Kwartetspel bestaande uit 12 kwartetten met verschillende thema’s uit de dementie (waaronder hersenontwikkeling, invloed van prikkels en omgevingsfactoren). Kwartet wordt geleverd in een afsluitbare box.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Ris - 09-03-2018 17:24

Had er meer van verwacht , viel wat tegen

Anoniem - 15-03-2016 21:53

kwartet leuk om te gebruiken in een training met verzorgenden, maar ik heb het kwartet ook al gebruikt in een training omgevingszorg met mantelzorgers. Het kwartet is ook te gebruiken als gesprekstof.

Laatst bekeken producten