De Reflectietool - Training (Open inschrijving)
De Reflectietool - Training (Open inschrijving)
0 Reviews | Review toevoegen
De Reflectietool helpt je om samen met je team oplossingen te vinden in moeilijke situaties bij de omgang met mensen met dementie. Succeservaringen leiden tot inzicht, problemen tot een actieplan.

Standaard levertijd

Zie keuzedata bij open inschrijving

ÔéČ┬á175,00
Prijs per deelnemer
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Training implementatie van De Reflectietool voor professionele zorgverleners.

In het werk met mensen met dementie kom je soms in moeilijke situaties terecht, waarin je het gedrag van iemand niet kunt begrijpen. Waar komt de angst of boosheid vandaan en waarom doet zich dit juist nu voor en in deze situatie?

Gebruik van De Reflectietool samen met een of meerdere collega's leidt je naar nieuwe inzichten en praktische oplossingen. Ook helpt De Reflectietool je om te begrijpen waarom op sommige momenten het contact of de zorg juist wél heel goed verlopen. Het inzetten van je eigen talenten en die van je teamleden is een belangrijk onderdeel van dit proces.

De Reflectietool is een praktisch hulpmiddel waarbij je in korte tijd tot resultaat komt, een bijeenkomst van 20 minuten is al voldoende.

Praktische informatie

Individuele training - open inschrijving

De training wordt verzorgd door Ervarea in Amersfoort. U kunt zich individueel inschrijven voor een van de volgende workshops. De workshop duurt 2 uur. De kosten voor deze workshop bedragen € 175,-. Dit bedrag is inclusief BTW en één reflectietool die je na afloop van de workshop gelijk mee kan nemen. De workshop biedt plaats aan een beperkt aantal deelnemers, dus geef je snel op.

Train-de-trainer incompany workshop

Daarnaast is het mogelijk om een offerte aan te vragen voor een train-de-trainer cursus waarbij enkele teamleden bekend worden gemaakt met De Reflectietool om dat vervolgens zelf in het team in te zetten. Het gebruik levert een belangrijke kwaliteitsimpuls aan de dementiezorg en versterkt het (zelfstandigwerkend) team. Voor meer informatie over de incompany workshop kunt u contact opnemen met Dementie-winkel.nl.

  Neem contact op  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.