Daglichtwekker met natuurgeluiden - Philips Daglichtwekker met natuurgeluiden - Philips Daglichtwekker met natuurgeluiden - Philips Daglichtwekker met natuurgeluiden - Philips Daglichtwekker met natuurgeluiden - Philips Daglichtwekker met natuurgeluiden - Philips Daglichtwekker met natuurgeluiden - Philips
Daglichtwekker met natuurgeluiden - Philips Daglichtwekker met natuurgeluiden - Philips Daglichtwekker met natuurgeluiden - Philips Daglichtwekker met natuurgeluiden - Philips Daglichtwekker met natuurgeluiden - Philips Daglichtwekker met natuurgeluiden - Philips Daglichtwekker met natuurgeluiden - Philips
Daglichtwekker met natuurgeluiden - Philips
0 Reviews | Review toevoegen
Natuurlijk en heerlijk rustig wakker worden met stapsgewijs feller wordend licht en zeven natuurlijke geluiden of een yogageluid. Met zonsondergang functie om zacht in slaap te vallen.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen indien op voorraad.

ÔéČ┬á169,99
Prijs per stuk
 
Op verlanglijst

| Meer

Natuurlijk en heerlijk rustig wakker worden met stapsgewijs fellerwordend licht. Uiteindelijk wakker worden door radio, alarm of 7 verschillende natuurlijke geluiden (fluitende vogels, koeien in de alpen, vroege vogels, vogels in het bos, zen-melodie, zachte piano en ontspannende yogamuziek).

Geïnspireerd door de zonsopkomst maakt de Philips Wake-up Light gebruik van een unieke combinatie van licht en geluid om je op een natuurlijke manier te wekken. Je staat gemakkelijker op, klaar om de dag te beginnen. Je ontwaakt geleidelijk met natuurlijk licht en rustgevende geluiden. 92% van de gebruikers komt gemakkelijker uit bed, dus de kans is groot dat jij er ook baat bij hebt! Ervaar het zelf en begin de dag met een lach.

Simulatie van gekleurde zonsopkomst

Geïnspireerd door de zonsopgang wordt het licht geleidelijk sterker. Binnen 30 minuten verandert het van zacht ochtendrood in oranje om je kamer uiteindelijk met helder geel licht te vullen. Dit proces van veranderend en feller wordend licht stimuleert je lichaam om op een natuurlijke manier wakker te worden. Terwijl het licht feller wordt, zorgt het door je gekozen natuurlijke geluid er bovendien voor dat je helemaal wakker wordt en klaar bent voor de dag.

7 natuurlijke geluiden

Op de ingestelde wektijd zorgt natuurlijk geluid ervoor dat je op een prettige manier helemaal wakker wordt. In anderhalve minuut hoor je het geselecteerde geluid langzaam toenemen tot het geselecteerde niveau. Er zijn 7 natuurlijke geluiden waaruit je kunt kiezen: fluitende vogels, koeien in de alpen, vroege vogels, vogels in het bos, zen-melodie, zachte piano en ontspannende yogamuziek.

Zelfdimmend display

De felheid van het display wordt automatisch aangepast. Als de slaapkamer volledig verlicht wordt, neemt de felheid toe om het display leesbaar te houden. Als het in de slaapkamer donker is, neemt de helderheid af zodat het display je slaapkamer niet verlicht als je probeert te slapen

Wetenschappelijk aangetoond

Momenteel is de Philips Wake-up Light het enige product waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen. We hebben veel klinisch onderzoek verricht om ervoor te zorgen dat de Wake-up Light je zo goed mogelijk op een natuurlijke manier wekt, zodat je energieker wakker wordt. De onderzoeken zijn uitgevoerd door onafhankelijke wetenschappelijke instituten, die de effecten van de Wake-up Light op het algehele ontwaakproces hebben bestudeerd en aangetoond. Op deze manier hebben we onder meer bewezen dat de Philips Wake-up Light je niet alleen op een meer natuurlijke manier wekt, maar dat je bovendien energieker en in een beter humeur wakker wordt.

Kenmerken:

 • De simulatie van een gekleurde zonsopgang wekt je op een natuurlijke manier
 • Door afnemend licht en geluid valt je zacht in slaap
 • 20 helderheidsinstellingen voor je persoonlijke voorkeur
 • Prettig ontwaken met natuurlijke geluiden
 • Keuze uit 7 verschillende natuurlijke wekgeluiden
 • Ontworpen voor je natuurlijke ritme
 • Display wordt automatisch gedimd wanneer het donker wordt in de slaapkamer
 • Tik op de lamp om te sluimeren
 • Getest in de praktijk
 • De enige Wake-up Light waarvan klinisch is aangetoond dat hij werkt
 • Ontwikkeld door Philips, al meer dan 100 jaar expert op het gebied van licht.
 • 92% van de gebruikers komt gemakkelijker uit bed
   Bestellen   

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.