Compaan Connect - speciaal voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben bij het gebruik van een tablet.
0 Reviews | Review toevoegen

De Compaan Connect is voor mensen die meer gemak zoeken bij het gebruik van een tablet. Via een beveiligd netwerk op mobiele telefoon, tablet of computer houden mantelzorgers een oogje in het zeil.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 299,00
Prijs per stuk vanaf 299,- euro

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Maak kennis met de Compaan Connect, een tablet speciaal ontwikkeld voor mensen die wat meer gemak zoeken bij het gebruik van een tablet of een steuntje in de rug nodig hebben. Met deze overzichtelijke Compaan kan makkelijk en zorgeloos gebruik gemaakt worden van alle mogelijkheden die een tablet biedt. Enerzijds kan men gebruik maken van Compaan diensten voor bijvoorbeeld e-mail, foto’s en de agenda en anderzijds downloadt men apps vanuit de Compaan app-store. Uiteraard zorgen wij voor beveiliging, updates en back-up.

Mantelzorgers gebruiken een beveiligde website via hun mobiele telefoon, tablet of de computer om de Compaan Connect van afstand 'te bedienen'. Uiteraard is de communicatie veilig en vindt plaats binnen een gesloten omgeving. Familie en vrienden die binnen de door de mantelzorger aangemaakte Compaan gebruikersgroep vallen en nadrukkelijk zijn uitgenodigd, kunnen contact leggen via de Compaan.

Dankzij het toegankelijke ontwerp, overzichtelijke knoppen en de eenvoudige navigatie, kunnen licht dementerenden met digitale ervaring, deelgenoot blijven van onze digitale communicatie.

Voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben

De Compaan Connect ondersteunt bij het onderhouden van sociaal contact met familie en vrienden. Anders dan traditionele tablets is de Compaan Connect speciaal ontwikkeld voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. De Compaan is de beste tablet om de digitale wereld bereikbaar te maken en houden voor personen met dementie. Compaan wil mensen echt helpen. Daarin gaan wij graag een stapje verder. Wij begrijpen dat ouderen met dementie meer aandacht nodig hebben en nemen daarom altijd ruim de tijd voor vragen. Ook zorgen wij ervoor dat de Compaan altijd werkt. Loopt u ergens tegenaan en komt u er niet uit? Na uw toestemming kunnen wij met u meekijken en lossen we het probleem direct op.

Voor mantelzorgers

Bij de Compaan draait het in de eerste plaats om het plezier van het communiceren. Maar de Compaan is meer. Met de Compaan worden uw zorgtaken verlicht. Door gebruik te maken van de gedeelde agenda, het coördineren van taken en het samen brengen van belangrijke gegevens kunt u de zorg makkelijker delen. En het mooie is, alles wat u regelt, verschijnt automatisch in de agenda van de Compaan. De familie omgeving op de Compaan Connect biedt veiligheid en geeft zelfvertrouwen aan de gebruiker.

U bereikt de Compaan Connect  via uw eigen Connect Portaal (een besloten online omgeving). Het portaal kunt u gebruiken via uw computer, tablet of smartphone. Zo communiceert u eenvoudig en snel met de Compaan tablet op de manier die het best bij u past. De Compaan Connect biedt diverse mogelijkheden als het gaat om het delen van foto’s, chatten, berichten sturen, apps downloaden of zelfs het faciliteren van mantelzorg. Ook voor kleinkinderen een bijzonder leuke manier om contact te houden met grootouders. Met het complete systeem van Compaan Connect kan het allemaal.

Aanschaf en abonnement

U ontvangt onze volledig geïnstalleerde Compaan Connect, gebaseerd op een Samsung Tab A, voor eenmalig € 299,00. Voor alle diensten op de Compaan betaalt u daarnaast een maandelijks opzegbaar abonnement van € 12,95 per maand. Dit abonnement geeft ook onbeperkt toegang tot onze familie-omgeving die overal ter wereld bereikbaar is met uw smartphone, tablet of computer. De Compaan Connect wordt geleverd met een stevige hoes.

Op de locatie van de gebruiker heeft u WiFi nodig om de Compaan met internet te kunnen verbinden.

Wat als er geen WiFi netwerk is?

De Compaan werkt het beste op een vaste wifi-verbinding. Dit kan een eigen verbinding zijn, een wifi-verbinding van een zorgverlener en, zeker in deze tijden, zou u afspraken kunnen maken met welwillende buren. Als er echt geen andere oplossing is, adviseren we om een mobiele wifi-router te gebruiken zoals bijvoorbeeld een Huawei E5577Cs-321. Met een 4G kaart van 10GB hebt u over het algemeen ruim voldoende data.

Een aantal functies van de Compaan Connect op een rijtje

 • Eigen Compaan-app store met alle mogelijke apps van derde partijen
 • Instellingen te wijzigen door eindgebruiker óf op afstand door familie
 • Bereikbaar voor iedereen die het mailadres van de Compaan-gebruiker kent
 • Beheer van de software en updates door Compaan. Ook externe apps worden geüpdatet.

Communicatie

 • Foto’s maken, ontvangen en albumbeheer
 • Chatten
 • Beeldbellen
 • Agenda beheren
 • Internet
 • Helpfunctie met handleiding
Mantelzorg
 • Invoeren van herinneringen om medicijnen in te nemen
 • Invoeren van “Goedemorgen!” service met alarmfunctie
 • Van een afstand meekijken op de Compaan om de gebruiker te helpen.
 • Uitnodigen van andere familieleden en vrienden om via de Compaan te communiceren

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten