Pictogrammen software - 'Communicatie in Print' Pictogrammen software - 'Communicatie in Print' Pictogrammen software - 'Communicatie in Print' Pictogrammen software - 'Communicatie in Print'
Pictogrammen software - 'Communicatie in Print' Pictogrammen software - 'Communicatie in Print' Pictogrammen software - 'Communicatie in Print' Pictogrammen software - 'Communicatie in Print'
Pictogrammen software - 'Communicatie in Print'
0 Review | Review toevoegen
Pas pictogrammen toe voor geheugensteuntjes, verwijzers, handleidingen bij apparaten en plan borden om de woonomgeving en dagelijkse bezigheden overzichtelijk te maken.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 220,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Handig software programma

Voor begeleiders en familieleden die gebruik willen maken van pictogrammen en verwijzers om daarmee de thuissituatie en dagelijkse bezigheden overzichtelijk te maken. Het software programma “Communicate In Print” is daar bij uitstek geschikt voor.

“Communicate In Print” is te vergelijken met een eenvoudige Desktop Publisher. Heel geschikt voor het maken van geheugensteuntjes, handleidingen voor apparaten, dagritmekaarten of planborden. Symbolen kunnen in kleur en in zwart wit worden toegepast.

U kunt ook  eigen symbolen, foto’s of grafische hulpjes toepassen.

Deze versie kan op 1 PC geïnstalleerd worden. De software is volledig in het Nederlands en voorzien van een duidelijke Nederlandstalige handleiding. Wilt u meer licenties bestellen of breder geïnformeerd worden over de mogelijkheden van de software, neem dan contact met ons op.

In Print is geschikt voor gebruik in Windows 7 en 8 en 10, Xp en Vista.

Cursus leren werken met Widgit software "Communicat in Print"

U kunt bij ons ook een cursus bestellen. U leert de fijne kneepjes van de software en doet ideeën op voor toepassingsmogelijkheden.

Door de cursus te volgen raakt u sneller vertrouwd met het software programma. We tonen ook voorbeelden van materialen die met “Communicate In Print” zijn gemaakt. Zie:

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.