Cursus Pictogrammen software - Leren werken met 'Communicatie In Print' (individueel)
0 Reviews | Review toevoegen

U leert de fijne kneepjes van de software en doet ideeën op voor toepassingsmogelijkheden. Door de cursus te volgen raakt u sneller vertrouwd met het software programma.

Standaard levertijd

Planning in overleg

€ 95,00
Prijs per persoon

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Voor begeleiders en familieleden die gebruik willen maken van pictogrammen voor geheugensteuntjes,verwijzers, handleidingen bij apparaten en plan borden om daarmee de thuissituatie en dagelijkse bezigheden overzichtelijk te maken. Het software programma “Communicate In Print” is daar bij uitstek geschikt voor.
 
“Communicate In Print” is te vergelijken met een eenvoudige Desktop Publisher. Heel geschikt voor het maken van geheugensteuntjes, handleidingen voor apparaten, dagritmekaarten of planborden. Symbolen kunnen in kleur en in zwart wit worden toegepast. U kunt ook  eigen symbolen, foto’s of grafische hulpjes toepassen.

Inhoud

U leert de fijne kneepjes van de software en doet ideeën op voor toepassingsmogelijkheden. Door de cursus te volgen raakt u sneller vertrouwd met het software programma. We tonen ook voorbeelden van materialen die met “Communicate In Print” zijn gemaakt.

Praktische informatie

Praktische cursus. Nadat u de cursus besteld heeft nemen we contact met u op om in overleg de datum te bepalen. Enige handigheid met computers is wel van belang.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten