Brilliant Beleefbox - Zomer editie
Brilliant Beleefbox - Zomer editie
0 Reviews | Review toevoegen
Een box met attributen om te ‘beleven’, zomer- en vakantieherinneringen op te roepen en verhalen los te maken. Elk zintuig komt aan bod. Voor huiskamers in zorginstellingen en voor particulieren.

Standaard levertijd

Op afspraak

€ 73,00
Prijs per stuk. Minimale afname 5 stuks
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Te gebruiken door professionals, vrijwilligers, mantelzorgers en familie bij het contact maken en beleven met mensen met dementie.
 
Bestel deze mooie ‘zomer editie’ van de Beleefbox. Gevuld met belevingsgerichte, verrassende activiteiten die speciaal ontwikkeld zijn om een vakantiegevoel op te roepen. Lekker aan het strand, in een bos op achter een drankje zitten. Laat u en uw dierbare verrassen door samen het vakantie gevoel te beleven met deze unieke box!

Een doos met diverse attributen waarmee herinneringen kunnen worden opgehaald, verhalen kunnen worden verteld. Bevat artikelen om te voelen, om te ruiken, om te zien en om te horen. Inclusief een een korte uitleg over dementie en handige tips over werken met de zintuigen en welke activiteiten mogelijk zijn voor en met mensen met dementie, minder validen en ouderen in het algemeen. Is zeer geschikt voor huiskamers in zorginstellingen, kleinschalig wonen en ook voor mensen thuis. 
 
Ook prima te gebruiken als aanvulling op de reguliere Beleefbox. Hij is kleiner en compacter zodat hij gemakkelijk thuis gebruikt kan worden.

Alles met zorg bij elkaar gezocht, op basis van onze ervaring en expertise. 

LET OP. Mininmale afname 5 stuks.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.