Brilliant Beleefbox
Brilliant Beleefbox
0 Reviews | Review toevoegen
Een box met attributen om te ‘beleven’, herinneringen op te roepen en verhalen los te maken. Elk zintuig komt aan bod. Voor huiskamers in zorginstellingen en voor particulieren.

Standaard levertijd

Op afspraak

€ 150,00
Prijs per stuk. Minimaal afname 5 stuks

Dit product heeft een minimale afname aantal van 5

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Te gebruiken door professionals, vrijwilligers, mantelzorgers en familie bij het contact maken en beleven met dementerenden.
 
Een doos met diverse attributen waarmee herinneringen kunnen worden opgehaald, verhalen kunnen worden verteld. Bevat artikelen om te voelen, om te ruiken, om te zien en om te horen. Het nodigt uit tot bewegen en beleven. De doos bevat zowel nieuwe spullen als spullen uit kringloopwinkels. Alles met zorg bij elkaar gezocht, op basis van onze ervaring en expertise. 
 
Inclusief een een korte uitleg over dementie en handige tips over werken met de zintuigen en welke activiteiten mogelijk zijn voor en met dementerenden, minder validen en ouderen in het algemeen. Is zeer geschikt voor huiskamers in zorginstellingen, kleinschalig wonen en ook voor mensen thuis. 
 
Elke Brilliant Beleefbox is uniek en duurzaam en wordt met zorg, aan de hand van persoonlijke gegevens en levensgeschiedenis, in overleg met familieleden en medewerkers samengesteld.
 
Voor gebruik in instellingen adviseren wij om met de aanschaf van de Beleefbox ook de introductiecursus aan medewerkers, vrijwilligers, familie aan te bieden.

LET OP. Minimale afname 5 stuks.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.