Workshop palliatieve terminale zorg bij dementie - Open inschrijving
Workshop palliatieve terminale zorg bij dementie - Open inschrijving
0 Reviews | Review toevoegen

Tijdens deze workshop gaan we in op hoe je toch persoonsgerichte zorg kan verlenen in die laatste levensfase van een cliënt. Welke prikkels en omgevingsfactoren zijn prettig en goed om toe te passen?

Standaard levertijd

Zie keuzedata

€ 0,00
Prijs per workshop

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Tijdens deze workshop gaan we in op hoe je toch persoonsgerichte zorg kan verlenen in die laatste levensfase van een cliënt. Welke prikkels en omgevingsfactoren zijn prettig en juist goed om toe te passen? Dit behandelen we op basis van theorieën over persoonsgerichte zorg van professor Kitwood.

Wij verzorgen een interactieve workshop waarbij veel ruimte is voor eigen ervaring en leren van elkaar. De insteek is laagdrempelig, ondersteunend en ontspannend. Het gaat daarmee ook nadrukkelijk om verlies verwerken tijdens het proces van palliatieve zorgverlening. Dementie is niet alleen voor familieleden een rouwproces is, ook de zorgverlener kan te maken krijgen met rouwervaring als ze mensen met dementie in de laatste fase van hun leven begeleiden en verzorgen.

De workshop duurt 2-3 uur.

De workshop is ook aan te vragen op locatie. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten