Workshop Wet Zorg en Dwang
Wet Zorg en Dwang - Workshop - Open inschrijving
0 Reviews | Review toevoegen

De Wet Zorg en Dwang vervangt de BOPZ. Workshop voor iedereen die binnen de ouderenzorg (in de praktijk) hiermee te maken krijgt. Met vooral aandacht voor alternatieven voor 'onvrijwillige zorg'.

Standaard levertijd

Zie keuzedata

€ 40,00
Prijs per persoon

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

De Wet Zorg en Dwang vervangt de BOPZ. Hiermee worden onvrijwillige zorg en versterking van de rechtspositie van cliënten duidelijker geregeld. Dit zal gevolgen hebben voor de zorg in de praktijk; kies je voor veiligheid en vrijheidsbeperking of ga je op zoek naar alle mogelijkheden voor zorg zónder dwang? 

Voor iedereen die (in de praktijk) te maken gaat krijgen met de nieuwe wet binnen de ouderenzorg verzorgen wij deze workshop.

Inhoud

Tijdens deze workshop gaan we kort in op de wet zelf; wat zegt deze. Vervolgens gaan we dieper in op het stappenplan dat bij de wet hoort; het zoeken naar alternatieven voor ‘onvrijwillige zorg’. De kracht van Ervarea ligt vooral op dat gebied, dus benadrukken zij dit het meeste tijdens de workshop.

Het zoeken naar alternatieven kan op verschillende manieren. Wij zetten bijvoorbeeld De Reflectietool in als middel om samen met collega’s op zoek te gaan naar alternatieven voor ‘onvrijwillige zorg’. 

Het is een interactieve workshop, waarbij de deelnemers ook zelf aan het denken worden gezet.

Data en locatie

De eerstvolgende Masterclass wordt gegeven op 28 september 2020 van 13:00 tot 16:00 in Amersfoort. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten