Workshop Wet Zorg en Dwang
Wet Zorg en Dwang - Masterclass - Open inschrijving
0 Reviews | Review toevoegen

De Wet Zorg en Dwang vervangt de BOPZ. Masterclass voor iedereen die binnen de ouderenzorg (in de praktijk) hiermee te maken krijgt. Met vooral aandacht voor alternatieven voor 'onvrijwillige zorg'.

Standaard levertijd

Zie keuzedata

€ 50,00
Prijs per persoon

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

De Wet Zorg en Dwang vervangt de BOPZ. Hiermee worden onvrijwillige zorg en versterking van de rechtspositie van cliënten duidelijker geregeld. Dit zal gevolgen hebben voor de zorg in de praktijk; kies je voor veiligheid en vrijheidsbeperking of ga je op zoek naar alle mogelijkheden voor zorg zónder dwang? 

Voor iedereen die (in de praktijk) te maken gaat krijgen met de nieuwe wet binnen de ouderenzorg verzorgen wij deze workshop.

Inhoud

De Wet Zorg en Dwang vervangt de BOPZ. Hiermee worden onvrijwillige zorg en versterking van de rechtspositie van cliënten duidelijker geregeld. Dit heeft gevolgen voor de zorg in de praktijk; kies je voor veiligheid en vrijheidsbeperking of ga je op zoek naar alle mogelijkheden voor zorg zonder dwang? In deze workshop behandelen we op een praktische en toegankelijke deze wet. We gaan in op bijvoorbeeld het stappenplan en het vinden van alternatieven. 

Programma

Wij bieden een creatieve en laagdrempelige manier van kennismaken met de nieuwe wet! Door middel van theater en stukjes theorie leren we welke manier van nadenken de wet eigenlijk van ons vraagt. Inspirerend en leerzaam!

Data en locatie

De eerstvolgende Masterclass wordt gegeven op 9 juni 2020 van 13:00 tot 16:00 in Amersfoort. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten