Wekker met dwaalsensor Wekker met dwaalsensor
Wekker met dwaalsensor Wekker met dwaalsensor
Wekker met dwaalsensor / alarm
4 Reviews | Review toevoegen
Digitale klok en wekker met grote verlichte cijfers. Zodra de aparte draadloze sensor beweging detecteert gaat de wekker af. U kunt de wekker en sensor in verschillende kamers plaatsen.

Standaard levertijd

Levertijd 3 tot 5 werkdagen

€ 79,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Een oplossing voor het signaleren en voorkomen van dwalen of slaapwandelen.

Digitale klok en wekker met grote verlichte cijfers in combinatie met een aparte draadloos verbonden bewegingssensor. Zodra de sensor beweging detecteert wordt dit doorgegeven aan de wekker en gaat de wekker af. De bewegingssensor kan in dezelfde kamer geplaatst worden als de wekker of in een te 'bewaken' kamer. U steekt de sensor eenvoudig in een stopcontact.

De sensor is voorzien van een lampje dat aanspringt bij bewegingsdetectie.

Sorteren op:

Review toevoegen
A.O. - 06-09-2021 12:25

Het artikel voldeed niet aan de verwachtingen. Dat kan gebeuren en is op zich niet zo erg maar de afwikkeling door Dementiewinkel verliep buitengewoon slordig en vervelend, dat was wel erg.

Suzanne / dementie-winkel.nl - 09-10-2020 14:31

Dank voor uw review. Fijn dat deze wekker goed bevalt. De geluidssterkte is helaas niet instelbaar, maar kan wel beĂŻnvloed worden door de ondergrond. Geplaatst op bv. vilt klinkt het anders dan op bv. hout.

Hans - 03-10-2020 10:07

Bevalt goed. Omdat er geen geschikt stopcontact in de buurt van de sensor was, heb ik deze sensor met een verlengsnoer - onder het bed - aangesloten. Het geluid van het alarm is aan de hoge kant. Het geluidsniveau zou instelbaar moeten zijn

Bert - 19-09-2020 15:57

Wekker met dwaalsensor is eenvoudig te installeren en werkt uitstekend waar het voor is bedoeld. Kan met en zonder geluid worden gebruikt, werkt dan alleen met lichtsignaal. Het geluid is nogal fors, zou fijn zijn om het geluidsniveau te kunnen instellen.

Alarmering
Alarmknop
Bedalarm
Beweging- en/of valdetectie
Deuralarm
Dwaaldetectie
Fornuis en kookplaat afsluiter
Koolstofmonoxidemeter
Lichtsensor
Overstromingssensor
Rookmelder
Security camera
Slim stopcontact
Stoelalarm
Temperatuursensor
Vloeralarm
Welzijnsmonitor en alarmering