Vormingsspel - Reflectie kaartspel
0 Reviews | Review toevoegen

Dit reflectiekaartspel kan ondersteuning bieden in het bespreekbaar maken en houden van verschillende onderwerpen in de zorgverlening.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 35,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Werken in de zorgsector, werken mét en vóór mensen, vraagt voortdurend om reflectie van de medewerker, een team, leiding en organisatie. We werken en denken vanuit traditionele en vanzelfsprekende patronen. Daar is niets mis mee, maar het is wel verstandig om regelmatig een spiegel voor te houden om scherp te blijven.

Dit reflectiekaartspel kan ondersteuning bieden in het bespreekbaar maken en houden van verschillende onderwerpen in de zorgverlening. Het nodigt medewerkers (mantelzorger/ vrijwilligers) uit een mening te vormen en met elkaar van gedachten te wisselen.
Op een niet bedreigende en speelse wijze, zet het aan tot discussie en kunnen opvattingen en gedragingen bespreekbaar worden gemaakt, getoetst, bevestigd of bijgesteld. 

Praktische informatie

Voorzien van een handleiding met meerdere speelvariaties
Inhoud: 100 reflectiekaarten in een hard plastiek doosje

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten