Voelbak - Complete set met verrijdbaar opbergmeubel
0 Reviews | Review toevoegen

Verrijdbaar opbergmeubel met de 10 verschillende thema's die voor de voelbakken ontworpen zijn.

Standaard levertijd

5 - 10 werkdagen

€ 2.238,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

De tastzin is het vermogen om aanraking of druk waar te nemen. Het herkennen en ontdekken van materialen en texturen door te voelen, werkt zowel ontspannend als stimulerend.

De schootvoelbakken zijn, in samenwerking met zorginstellingen, speciaal ontworpen voor mensen met dementie waarbij beeld, tast en reminiscentie gecombineerd worden. De schootvoelbak nodigt ook uit tot een gesprek over het thema en de herinneringen hieraan.

Het verrijdbare opbergmeubel heeft ruimte voor beschikbare schootvoelbakken. Er zijn 10 verschillende thema’s ontworpen voor de schootvoelbakken. Iedere schootvoelbak heeft weer andere voorwerpen, waardoor er verschillende texturen en materialen zijn om aan te voelen. De 10 verschillende thema’s zijn: afwassen, klussen, wassen, schilderen, tuinieren, handwerken, auto wassen, konijn verzorgen, schaap verzorgen en kat verzorgen.

De inhoud van de schootvoelbak kan afwijken qua beeld en voorwerpen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten