Visiteliedje voor een dierbare op video - door Diva Dichtbij Diva Dichtbij
Visiteliedje voor een dierbare op video - door Diva Dichtbij Diva Dichtbij
Visiteliedje voor een dierbare op video - door Diva Dichtbij
0 Reviews | Review toevoegen
Kun je zelf niet op visite? Bestel hier het lievelingslied van je dierbare, speciaal voor hem of haar gezongen door een Diva of Divo op video. Met een persoonlijke boodschap. Van mens tot mens.

Standaard levertijd

In overleg. Binnen 7 werkdagen is mogelijk.

€ 25,00
Prijs per stuk
 
Op verlanglijst

| Meer

Diva Dichtbij – Visiteliedje

Het lievelingslied van je dierbare, speciaal voor hem of haar gezongen door een Diva of Divo op video. Met een persoonlijke boodschap. Van mens tot mens.

Verras met een Visiteliedje

Kun je zelf niet op visite? Of wil je iets heel bijzonders geven? Het Visiteliedje is een filmpje met het lievelingslied van je dierbare, speciaal voor hem of haar gezongen door een Diva of Divo van Diva Dichtbij, met een persoonlijke boodschap.  

  vraag meer info, of boek een liedje  

Zo werkt het

Er wordt contact met je opgenomen. Vermeld dan het volgende:
  • de titel van het liedje,
  • aan wie je het Visiteliedje wilt geven,
  • de gelegenheid (verjaardag, hart onder de riem, zomaar) en
  • je persoonlijke boodschap aan de ontvanger (maximaal 2 zinnen).
  • Ook andere bijzonderheden kun je kwijt.

Binnen 5 tot 7 werkdagen ontvang je per e-mail de link naar jouw persoonlijke filmpje op een afgeschermde YouTube-pagina. Die link kun je doorsturen.

Benieuwd naar het Visiteliedje?

Divo Paul geeft een voorbeeld:


Over Diva Dichtbij

Stichting Diva Dichtbij verzorgt intieme zangoptredens in zorginstellingen voor kwetsbare mensen die langdurig zorg nodig hebben, veelal ouderen met dementie. De–professioneel geschoolde–zangers en zangeressen maken hierbij op een doordachte, persoonlijke manier intens contact met individuele bewoners: zingen van mens tot mens.

Elk optreden is anders. Bijzonder is het altijd. Want een optreden van Diva Dichtbij maakt veel los. Herinneringen komen boven drijven. Mensen kruipen uit hun schulp en lachen weer. Wie dat nog kan, maakt een dansje, met of zonder rolstoel. Maar er is ook ruimte voor verdriet en pijn. Zo brengen onze Diva’s en Divo’s mensen in beweging, bieden ze verlichting en dragen ze bij aan hun welzijn.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.