Trax 2G - De kleinste en slimste GPS-tracker voor buiten
0 Reviews | Review toevoegen

Trax is de kleinste GPS-tracker waarmee je mensen met dementie die de neiging hebben om ‘af te dwalen’ met behulp van een app op je smartphone, tablet of computer kunt lokaliseren.

Standaard levertijd

Normaal 2-3 dagen. LETOP: 3G TIJDELIJK NIET LEVERBAAR

€ 119,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Let op: de Trax 3G is niet meer leverbaar. De 2G versie wel.

De kleinste GPS Tracker voor ouderen

Trax  is een GPS-tracker die werkt met een innovatieve app waarmee je mensen met dementie, die de neiging hebben om ‘af te dwalen’ en zo in gevaarlijke situatie terecht kunnen komen, met behulp van een app op je smartphone, tablet of computer kunt lokaliseren. Hij is slim, betaalbaar en zeer gebruiksvriendelijk. Trax houdt je de hele tijd op de hoogte. De tracker is oorspronkelijk ontwikkeld voor het volgen van kinderen en huisdieren.                            

De kleinste real-time GPS tracker op de markt

Amper 25 gram en kleiner dan een luciferdoosje. Trax is een grensverleggende mix van hardware, software en design die dankzij de geïntegreerde SIM-kaart een accurate real-time internationale GPS-tracking toelaat.
 • Klein en licht (26 gram)
 • Werkt in meer dan 100 landen - zonder extra kosten
 • Live GPS-tracking met een batterij die een levensduur heeft tot 2 dagen
 • Augmented reality-functie
Met zijn afmetingen van 55x38x10 mm is het een wonder dat dit kleine toestel verbinding kan maken met 4 tot 7 satellieten en via het GSM-netwerk rechtstreeks zijn positie, snelheid en richting naar je smartphone kan zenden. Download de gratis Trax app op je smartphone of tablet en verbind je Trax met de app. Via de intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface van je app kan je kan vrijwel onmiddellijk zien waar je Trax zich bevindt. Trax maakt gebruik van het GPS en Glonass satellietsysteem wat resulteert in een zeer betrouwbare plaatsbepaling.

Draadloos opladen

U legt de Trax simpelweg op de oplader. De draadloze oplader wordt standaard meegeleverd.

Waterbestendig

Biedt hoge bescherming tegen stof en kan er tegen om gedurende 30 minuten tot 1 meter onder water te zijn. Dus de Trax kan tegen regen, iemand die per ongeluk met de Trax in bad stapt of in een sloot belandt.

De app

Met je app kan je altijd zien waar je Trax (in casu de persoon die je wilt volgen, het huisdier of voorwerp) zich op dat moment bevindt. Dit is vooral handig of op drukke plekken waar je elkaar soms gemakkelijk uit het oog verliest. Je kan ook zogenaamde geofences instellen (een soort van virtueel hek) rond bepaalde plaatsen locaties. Deze kunnen gemakkelijk in- en uitgeschakeld worden op bepaalde dagen van de week of bepaalde momenten van de dag. Je wordt door middel van pushberichten op de hoogte gehouden van de locatie van je dierbaren wanneer de tracker een geofencezone betreedt of verlaat, wanneer de tracker opgeladen moet worden en als de tracker boven een bepaalde (instelbare) snelheid begint te bewegen.

Als hoofdgebruiker kan je je Trax op bepaalde momenten ook delen met andere personen zoals familieleden, vrienden of verzorgenden.

De gratis Trax app is eigenlijk een trackingtoestel op zich. Je kunt de App ook volgen wanneer deze op een smartphone geïnstalleerd is. Zo heb je maar één app nodig om al je Trackers én smartphone te volgen!

Iedere keer wanneer je de Trax met de draadloze oplader opnieuw oplaadt (gemiddeld om de 1 à 2 dagen) wordt er automatisch gecheckt of er een software-update nodig is. 

Augmented reality

Als de je in de buurt van de tracker bent, maar deze uit het zicht is verdwenen, bijvoorbeeld in een bos, dan kun je gewoon je smartphone ronddraaien en deze zal je tonen waar de tracker zich bevindt en op welke afstand.

Kies uit Trax 2G of Trax 3G

Trax 2G is onze meest effieciënte oplossing, biedt een verlengde levensduur van de batterij, uitstekende dekking in alle 2G-ondersteunende  landen en alle nieuwe Trax G+ functies tegen een redelijke prijs. 2G is momenteel het meest wijdverbreid en efficiënt ondersteund door telecommunicatiebedrijven in Europa, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten, het grootste deel van Azië en de Verenigde Staten. 

Trax 3G biedt de beste netwerkdekking in alle ondersteunde landen en maakt gebruik van zowel 3G- als 2G-mobiele verbindingen (2G fallback). Als u op zoek bent naar een internationale dekking of als u het product in afgelegen gebieden wilt gebruiken, dan is dit het juiste product voor u. Trax 3G werkt bijna overal ter wereld. 

Abonnement en dataplan vanaf € 7,00 per maand

De Trax heeft een ingebouwde SIM-kaart. Je kunt bij ons eenvoudig een dataabonnement afsluiten vanaf € 7,00 per maand voor ongelimiteerde roaming in meer dan 100 landen. Je kunt er dus gerust mee op reis naar o.a.: 

Benelux, Australië, Bulgarije, Canada, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Maleisië, Malta, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Thailand, Tsjechië, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland. 

Overweeg een TRAX 3G als u naar een afgelegen gebied gaat. Als men naar de kust/grote steden gaat, dan is 2G uitvoering voldoende.

Je kunt een abonnement nemen voor 6 maanden (€ 11,00 p/m) of 12 maanden (€ 7,00 p/m). Elk abonnement is pre-paid, dus geen verrassingen achteraf. Je kunt de ingebouwde SIM-kaart niet verwisselen en je kunt alleen het speciale Trax abonnement gebruiken. 

Let op: U kunt de TRAX (conform de wettelijke bedenktijd) binnen 14 dagen retrourneren als het product niet aan de verwachtingen voldoet. Echter, voor het pre-paid abonnement geldt dit niet. Het abonnement kan niet geannuleerd worden. Als u dit een aandachtspunt vindt, dan adviseren we graag om eerst het pre-paid abonnement voor 6 maanden te nemen.

In de doos

 • 1 Trax 2G of 3G
 • 1 siliconenhouder met een ring
 • 1 draadloze oplader

Specificaties

 • Engelstalige App
 • Nederlandse handleiding beschikbaar
 • Nauwkeurigheid: 7-14 meter
 • Afmetingen 55 x 38 x 10 mm
 • Gewicht 26 g
 • CPU NordicSemi NRF52832 100Mhz
 • Bluetooth 5.0
 • Materiaal PMMA/Polycarbonaat 
 • 515 mA/H oplaadbare Lithium Polymeer batterij 
 • SIM-kaart MFF2 (ingebouwd) 
 • GPS, GLONASS en Galileo (Beidou & QZSS ook mogelijk)
 • Snelheidsmeter LIS3DHTR 
 • Bedrijfstemperatuur -10°C ~ + 55°C 
 • IP67; waterdicht, shockproof en stofdicht   
 • Systeem eisen: iOS 6 en hoger, Android 4 en hoger

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten