Tiptel Ergophone 12
Tiptel Ergophone 12 Nummerkiezer
3 Reviews | Review toevoegen
Nummerkiezer met 12 fototoetsen voor huistelefoon. De belangrijkste contacten kunnen worden ingesteld en met één druk op de knop kan een telefoonverbinding tot stand worden gebracht.

Standaard levertijd

Levertijd 3 tot 5 werkdagen

‚ā¨¬†72,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Deze telefoonkiezer met fototoetsen is bedoeld als een aanvulling op een bedrade of draadloze DECT-telefoon (huistelefoon). Twaalf fototoetsen voor de belangrijkste contacten, zoals familie, vrienden of arts, om met één druk op de knop snel en veilig een telefoonverbinding tot stand te brengen. Daarnaast kunnen de fototoetsen worden omgezet naar grote cijfertoetsen, de cijfers hiervoor worden meegeleverd. De kiezer is eenvoudig verbonden tussen de telefoonaansluiting en de bestaande analoge telefoon. Batterijen of een externe voeding zijn niet vereist.

  • 12 fototoetsen voor directe oproepen
  • 20-cijferige nummers mogelijk
  • Maak eenvoudig verbinding tussen de telefoonaansluiting en de bestaande analoge telefoon
  • Ook geschikt voor draadloze DECT-telefoons (huistelefoons)
  • Kan worden gebruikt als een toetsenbord van een telefoon met de cijfers 0-9, * en #
  • Geheugenretentie 10 jaar (Flash), geen externe voeding of batterijen vereist
  • Muurbevestiging mogelijk

Sorteren op:

Review toevoegen
A. Verhagen - 07-04-2022 12:52

Wij hebben de Tiptel Ergophone voor mijn dementerende schoonvader gekocht. Hij kreeg steeds meer moeite met het bedienen van zijn smartphone. Door dit apparaat kan hij weer mensen bellen. De 12 meest belangrijke nummers zijn opgeslagen en voorzien van een duidelijke foto (persoon) of logo (huisarts, thuiszorg e.d.). Hij snapt hoe het werkt en is er erg blij mee.

Dementie-winkel.nl - 15-09-2020 14:04

Beste M.H.

Dank voor uw review. Meestal wordt de Tiptel gebruikt in combinatie met een vaste telefoon. De combinatie Tiptel 12 met gekoppelde draadloze telefoon wordt niet vaak gekozen.

Normaal is het een kwestie van de hoorn opnemen en de fototoets indrukken. Dat is overigens bij de meeste toestellen de gewone procedure. (En dus niet eerst de groene beltoets indrukken)

Bij een gekoppelde draadloze telefoon kan dat iets moeilijker te begrijpen zijn. Eerst de groene beltoets indrukken kan handig zijn wanneer iemand met de draadloze handset op meters afstand staat van de Tiptel 12.

M.H. - 15-09-2020 09:34

Het apparaat bood niet de gewenste oplossing: eerst moest de (bij een draadloze telefoon) groene beltoets worden ingedrukt en dan pas de foto toets. Het lukte me niet dit duidelijk te maken aan mijn moeder. Het apparaat was voor haar van geen nut.

Soort product
Mobiele telefoon
Smartphone
Huistelefoon
Accesoires
Mobiel/Smartphone functies
Alarmknop
Camera
Geheugentoetsen
GPS tracking/locatie bepalen
HAC (gehoorapparaatcompatibiliteit)
Hulp en/of beheren op afstand
Internet
Optisch belsignaal
Valdetectie
Huistelefoon functies
Alarmknop
Antwoordapparaat
Antwoorden op afstand
Draaischijf
Druktoetsen
Fototoetsen
Geheugentoetsen
HAC (gehoorapparaatcompatibilteit)
Optisch belsignaal
Reguleerbaar belsignaal
Retro design
Wekker