Tiptel Ergophone 12
Tiptel Ergophone 12 Nummerkiezer
2 Reviews | Review toevoegen

Nummerkiezer met 12 fototoetsen voor huistelefoon. De belangrijkste contacten kunnen worden ingesteld en met één druk op de knop kan een telefoonverbinding tot stand worden gebracht.

Standaard levertijd

LET OP: vanaf 15 augustus weer leverbaar. U kunt wel bestellen

€ 49,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Deze telefoonkiezer met fototoetsen is bedoeld als een aanvulling op een bedrade of draadloze DECT-telefoon (huistelefoon). Twaalf fototoetsen voor de belangrijkste contacten, zoals familie, vrienden of arts, om met één druk op de knop snel en veilig een telefoonverbinding tot stand te brengen. Daarnaast kunnen de fototoetsen worden omgezet naar grote cijfertoetsen, de cijfers hiervoor worden meegeleverd. De kiezer is eenvoudig verbonden tussen de telefoonaansluiting en de bestaande analoge telefoon. Batterijen of een externe voeding zijn niet vereist.

  • 12 fototoetsen voor directe oproepen
  • 20-cijferige nummers mogelijk
  • Maak eenvoudig verbinding tussen de telefoonaansluiting en de bestaande analoge telefoon
  • Ook geschikt voor draadloze DECT-telefoons (huistelefoons)
  • Kan worden gebruikt als een toetsenbord van een telefoon met de cijfers 0-9, * en #
  • Geheugenretentie 10 jaar (Flash), geen externe voeding of batterijen vereist
  • Muurbevestiging mogelijk

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Dementie-winkel.nl - 15-09-2020 14:04

Beste M.H.

Dank voor uw review. Meestal wordt de Tiptel gebruikt in combinatie met een vaste telefoon. De combinatie Tiptel 12 met gekoppelde draadloze telefoon wordt niet vaak gekozen.

Normaal is het een kwestie van de hoorn opnemen en de fototoets indrukken. Dat is overigens bij de meeste toestellen de gewone procedure. (En dus niet eerst de groene beltoets indrukken)

Bij een gekoppelde draadloze telefoon kan dat iets moeilijker te begrijpen zijn. Eerst de groene beltoets indrukken kan handig zijn wanneer iemand met de draadloze handset op meters afstand staat van de Tiptel 12.

M.H. - 15-09-2020 09:34

Het apparaat bood niet de gewenste oplossing: eerst moest de (bij een draadloze telefoon) groene beltoets worden ingedrukt en dan pas de foto toets. Het lukte me niet dit duidelijk te maken aan mijn moeder. Het apparaat was voor haar van geen nut.

Laatst bekeken producten