Muziekbeer Arthur
Muziekbeer Arthur
0 Reviews | Review toevoegen

Arthur is een muzikale beer speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie. Deze zachte beer combineert de voordelen van muziek met het gevoel ergens voor te mogen zorgen. Ruimte voor 1.000 nummers.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 119,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Arthur de zingende teddybeer: Speciaal voor ouderen met dementie

Arthur de Beer is een zachte “zingende” teddybeer. Speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie. Deze lieve teddybeer zorgt voor ontspanning en sociaal contact. Ook prikkelt Arthur de Beer het brein als de muziek begint te spelen.

Combineer de voordelen van muziek met het zorggevoel 

Voor iemand met dementie is muziek van grote toegevoegde waarde. Ook is het voor hen heel fijn om het gevoel te hebben ergens voor te kunnen zorgen. Arthur de beer heeft het allebei. Vul de beer met iemands eigen favoriete muziek. Er is ruimte voor meer dan 1.000 nummers. Knijp in het linker pootje van de beer en hij begint te “zingen”. Verder houdt de beer van knuffelen en is hij lekker zacht. Dit voelt veilig en vertrouwd. 

Zorgen voor de beer voelt vertrouwd

Het  zorgen voor en de interactie met een zachte beer maakt iets los. Het geeft een gevoel van veiligheid, zelfwaardigheid en maakt moederlijke/vaderlijke gevoelens los. Samen met leuke muziek maakt dit mensen actief en verhoogt het niveau van bewustzijn.

De beer werkt als een MP3 Speler

Arthur de beer heeft op zijn rug een opening met klittenband. Hier zit een ingebouwde MP3-speler verstopt. De beer werkt op batterijen die veilig zijn verstopt (batterijen niet inbegrepen). Koppel de beer eenvoudig met een usb-kabel aan de computer. De beer kan gevuld worden met luisterboeken, leuke liedjes, verzorgende ritmes of zelfs Bijbelverhalen. De beer heeft in intern geheugen van 4GB. Hiermee is er ruimte voor meer dan 1.000 nummers. 

De voordelen van Arthur de beer op een rijtje

  • De beer is rustgevend
  • Stimuleert het brein met muziek
  • Verhoogt het bewustzijn en zelfwaardigheid
  • De beer maakt mensen toegankelijk
  • Speciaal ontworpen voor ouderen met dementie

Geef Arthur de beer cadeau

Opzoek naar iets wat je iemand met dementie cadeau kunt geven? Geef hen deze lieve muzikale beer. Arthur de beer voegt iets toe aan de kwaliteit van leven en maakt iets warms los in mensen. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.