SmartWatcher noodoproep horloge - Spirit SmartWatcher noodoproep horloge - Spirit SmartWatcher noodoproep horloge - Spirit SmartWatcher noodoproep horloge - Spirit
SmartWatcher noodoproep horloge - Spirit SmartWatcher noodoproep horloge - Spirit SmartWatcher noodoproep horloge - Spirit SmartWatcher noodoproep horloge - Spirit
SmartWatcher noodoproep horloge - Spirit
0 Review | Review toevoegen
Met dit noodoproep horloge kunt u zowel thuis als onderweg veilig voelen. In geval van nood kan met één druk op de knop hulp worden geregeld, met GPS en spreek functie.

Standaard levertijd

5 werkdagen

‚ā¨¬†390,00
Prijs per stuk, exclusief abonnement
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Dankzij dit SmartWatcher® personenalarm horloge, kunnen u en uw dierbaren zich veilig en gerust voelen, zowel thuis als onderweg. In geval van nood kan met één druk op de knop hulp worden geregeld. Familieleden en mantelzorgers die het alarm ontvangen, identificeren uw locatie nauwkeurig via GPS en kunnen met u praten via de ingebouwde microfoon en luidspreker. U kunt zich ook abonneren op een professionele meldkamer.

De SmartWatcher® SPIRIT en SPIRIT petite met SAMSUNG Galaxy Watch Active2; een zeer hoogwaardig personenalarm horloge. Dankzij de IP68 waterbestendigheid gradatie kunt u het horloge onder de douche aanhouden. De SPIRIT is klein en licht en kan, dankzij het elegant design, bij elke gelegenheid worden gedragen. De kast van de Smartwatcher SPIRIT heeft een diameter van 44 mm. Voor mensen met een smalle pols hebben we de Smartwatcher SPIRIT petite, met een diameter van 40 mm en een smaller horlogebandje. Beide horloges hebben dezelfde functies en werken met dezelfde Smartwatcher-abonnementen.

  download de brochure  

Kenmerken:

Zwitserse software, elegant design, waterdicht, geolocalisatie, Nederlands- en Franstalige helpdesk.
De SmartWatcher® SPIRIT is geoptimaliseerd voor de veiligheid, andere functies zijn niet beschikbaar op dit apparaat. Bij dagelijks gebruik wordt de analoge tijd op het horloge weergegeven.
 • 3G en 4G mobiele netwerkdekking binnen Europa
 • IP68 waterdicht, ideaal voor baden, douchen en zwemmen
 • Geolocalisatie (GPS, Glonass, Beidou, Galileo)
 • Nederlands- en Franstalige helpdesk
 • Noodoproep direct naar alle noodcontacten tegelijk
 • Online horloge beheersysteem
 • 3 jaar garantie
 • Afmetingen: 44 x 44 x 10,9 mm
 • Productgewicht: 36 g
Geoptimaliseerd voor de veiligheid, werkt dit horloge alleen samen met een SmartWatcher® abonnementsdienst van uw keuze.
Overige functies, zoals een stappenteller of hartslagmeter zijn niet beschikbaar op dit apparaat.

SmartWatcher® Veiligheidsapp

De SmartWatcher®-app is bedoeld voor uw persoonlijke veiligheid en komt u ten goede als u bijvoorbeeld regelmatig alleen naar huis loopt in het donker, ‘s avonds buiten gaat wandelen of in een onveilige buurt woont. Het is ook een optimale keuze voor mensen die zelfstandig wonen, zakelijke reizigers, gezinnen, voor mensen die aan buitensport doen en voor mensen die mogelijk in aanmerking komen met geweld, ongelukken of medische noodsituaties.

De app bepaalt uw positie om uw veiligheid te bewaken. U kunt maximaal 12 noodcontacten uitnodigen – familie en vrienden die u vertrouwt – die op de hoogte worden gesteld van uw locatie zodra u op de alarmknop drukt. Via deze app kunnen noodcontacten met u bellen en de juiste hulp voor u coördineren. Indien nodig, is het ook mogelijk om contact op te nemen met de openbare hulpdiensten met één druk op de knop.

Abonnement - 30 dagen gratis proefabonnement

Abonnement is vereist en beschikbaar vanaf € 18,00 per maand. U kunt het abonnement elke maand opzeggen, wanneer het u uitkomt. Begin met het gratis 30 dagen proefabonnement Familie & Vrienden. Na de 30 dagen proefperiode kunt u uw Familie & Vrienden abonnement verlengen, uw abonnement aanpassen of het horloge terugbrengen en uw geld terug krijgen. Zeven (7) dagen voor uw proefabonnement afloopt, ontvangt u een hierover bericht via e-mail.

Ontdek welk abonnement aan uw veiligheidsbehoefte voldoet. (U hoeft nu niet te beslissen, u kiest een abonnement na ontvangst van uw horloge). U kunt kiezen uit drie abonnementen. Meer informatie over wijze van afsluiten.

1. Familie en vrienden: € 18,00 per maand. 

 • SmartWatcher®-app voor noodcontacten
 • Simkaart inbegrepen
 • Mobiel abonnement inbegrepen

Wanneer de alarmknop op het noodoproep horloge wortdt ingedrukt, worden er maximaal 12 persoonlijke contacten gewaarschuwd door meldingen die naar de gratis SmartWatcher®-app worden verstuurd. Deze helpers kunnen met u praten via de ingebouwde microfoon en luidspreker van uw horloge. Uw locatie kan door de contacten op de kaart via de app worden bekeken.

2. Familie en vrienden PRO: € 23,00 per maand
 • Oproepen naar noodcontacten inbegrepen
 • Simkaart inbegrepen
 • Mobiel abonnement inbegrepen
 • SmartWatcher®-app

Wanneer de alarmknop op het noodoproep horloge wordt ingedrukt, worden uw noodcontacten gebeld op hun mobiele of vaste telefoon. Via de ingebouwde microfoon en luidspreker in het horloge, kunnen uw noodcontacten met u communiceren in een telefonisch groepsgesprek en de juiste hulp voor u coördineren. Bovendien kunnen ze u lokaliseren en uw locatie op een kaart identificeren dankzij de SmartWartcher®-app.

3. Professioneel: € 25,00 per maand
 • 24 uur professionele hulp op afstand
 • Simkaart inbegrepen
 • Mobiel abonnement inbegrepen
 • SmartWatcher®-app

Nadat u op de alarmknop op het noodoproep horloge heeft gedrukt, bent u direct verbonden met de 24-uurs ZCN zorgcentrale in Nederland. Gekwalificeerde beveiligingsprofessionals staan klaar om met u te communiceren en de juiste hulp te organiseren. 24 uur per dag, elke dag. ZCN is gespecialiseerd in het bieden van zorg op afstand en contacteert naar wens familieleden en mantelzorgers tijdens of na een noodsituatie.


SmartWatcher abonnement afsluiten

Het afsluiten van een SmartWatcher abonnement gebeurt direct bij SmartWatcher Technologies. Dementie-winkel.nl waar de SmartWatcher gekocht is, is hier niet bij betrokken.

Het abonnement kan online alleen met een creditcard worden afgesloten. 

Mocht er in de directe omgeving geen creditcard voorhanden zijn, dan kan een horloge ook handmatig geregistreerd. Het formulier Afsluiten abonnement SmartWatcher kunt u hier downloaden

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

GPS tracker functies
Alarmknop
Activiteit- en/of valdetectie
Spreek- en luisterverbinding
Veilige zone instellen
Waterdicht
Waterresistent
Alarmering naar ...
Familie of mantelzorger
Zorgcentrale
Draagvorm
Clip
Horloge
Om de nek
Riem-bevestiging
Schoenzool
Sleutelbos-bevestiging
Abonnement vorm
Huren of kopen
Huren
Kopen
Voor mannen/vrouwen
Mannen
Vrouwen