SmartWatcher noodoproep horloge - Spirit
0 Reviews | Review toevoegen

Met dit noodoproep horloge kunt u zowel thuis als onderweg veilig voelen. In geval van nood kan met één druk op de knop hulp worden geregeld, met GPS en spreek functie.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 370,00
Prijs per stuk, exclusief abonnement

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Dankzij dit SmartWatcher® personenalarm horloge, kunnen u en uw dierbaren zich veilig en gerust voelen, zowel thuis als onderweg. In geval van nood kan met één druk op de knop hulp worden geregeld. Familieleden en mantelzorgers die het alarm ontvangen, identificeren uw locatie nauwkeurig via GPS en kunnen met u praten via de ingebouwde microfoon en luidspreker. U kunt zich ook abonneren op een professionele meldkamer.

De SmartWatcher® SPIRIT met SAMSUNG Galaxy Watch Active2; een zeer hoogwaardig personenalarm horloge. Dankzij de IP68 waterbestendigheid gradatie kunt u het horloge onder de douche aanhouden. De SPIRIT is klein en licht en kan, dankzij het elegant design, bij elke gelegenheid worden gedragen.

Kenmerken:

Zwitserse software, elegant design, waterdicht, geolocalisatie, Nederlands- en Franstalige helpdesk.
De SmartWatcher® SPIRIT is geoptimaliseerd voor de veiligheid, andere functies zijn niet beschikbaar op dit apparaat. Bij dagelijks gebruik toont het horloge de tijd.
 • 4G LTE
 • eSIM met Europese dekking
 • Geolocalisatie (GPS, Glonass, Beidou, Galileo)
 • IP 68 waterbestendigheid
Geoptimaliseerd voor de veiligheid, werkt dit horloge alleen samen met een SmartWatcher® abonnementsdienst van uw keuze.

SmartWatcher® Veiligheidsapp

De SmartWatcher®-app is bedoeld voor uw persoonlijke veiligheid en komt u ten goede als u bijvoorbeeld regelmatig alleen naar huis loopt in het donker, ‘s avonds buiten gaat wandelen of in een onveilige buurt woont. Het is ook een optimale keuze voor mensen die zelfstandig wonen, zakelijke reizigers, gezinnen, voor mensen die aan buitensport doen en voor mensen die mogelijk in aanmerking komen met geweld, ongelukken of medische noodsituaties.

De app bepaalt uw positie om uw veiligheid te bewaken. U kunt maximaal 12 noodcontacten uitnodigen – familie en vrienden die u vertrouwt – die op de hoogte worden gesteld van uw locatie zodra u op de alarmknop drukt. Via deze app kunnen noodcontacten met u bellen en de juiste hulp voor u coördineren. Indien nodig, is het ook mogelijk om contact op te nemen met de openbare hulpdiensten met één druk op de knop.

Abonnement

Abonnement vereist en beschikbaar vanaf € 11,49 per maand. Ontdek welk abonnement aan uw veiligheidsbehoefte voldoet. (U hoeft nu niet te beslissen, u kiest een abonnement na ontvangst van uw horloge). U kunt kiezen uit drie abonnementen. Meer informatie over wijze van afsluiten.

1. Familie en vrienden: € 11,49 per maand

 • SmartWatcher®-app voor noodcontacten
 • Simkaart inbegrepen
 • Mobiel abonnement inbegrepen

Wanneer de alarmknop op het noodoproep horloge wortdt ingedrukt, worden er maximaal 12 persoonlijke contacten gewaarschuwd door meldingen die naar de gratis SmartWatcher®-app worden verstuurd. Deze helpers kunnen met u praten via de ingebouwde microfoon en luidspreker van uw horloge. Uw locatie kan door de contacten op de kaart via de app worden bekeken.

2. Familie en vrienden Plus: € 17,24 per maand
 • Oproepen naar noodcontacten inbegrepen
 • Simkaart inbegrepen
 • Mobiel abonnement inbegrepen
 • SmartWatcher®-app

Wanneer de alarmknop op het noodoproep horloge wordt ingedrukt, worden uw noodcontacten gebeld op hun mobiele of vaste telefoon. Via de ingebouwde microfoon en luidspreker in het horloge, kunnen uw noodcontacten met u communiceren in een telefonisch groepsgesprek en de juiste hulp voor u coördineren. Bovendien kunnen ze u lokaliseren en uw locatie op een kaart identificeren dankzij de SmartWartcher®-app.

3. ZCN Zorgcentrale: € 22,99 per maand
 • 24 uur professionele hulp op afstand
 • Simkaart inbegrepen
 • Mobiel abonnement inbegrepen
 • SmartWatcher®-app

Nadat u op de alarmknop op het noodoproep horloge heeft gedrukt, bent u direct verbonden met de 24-uurs ZCN zorgcentrale in Nederland. Gekwalificeerde beveiligingsprofessionals staan klaar om met u te communiceren en de juiste hulp te organiseren. 24 uur per dag, elke dag. ZCN is gespecialiseerd in het bieden van zorg op afstand en contacteert naar wens familieleden en mantelzorgers tijdens of na een noodsituatie.

SmartWatcher abonnement afsluiten

Het afsluiten van een SmartWatcher abonnement gebeurt direct bij SmartWatcher Technologies. Dementie-winkel.nl waar de SmartWatcher gekocht is, is hier niet bij betrokken.

Het abonnement kan online alleen met een creditcard worden afgesloten.

Mocht er in de directe omgeving geen creditcard voorhanden zijn, dan kan een horloge ook handmatig geregistreerd. Het formulier Afsluiten abonnement SmartWatcher kunt u hier downloaden

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

GPS tracker functies
Alarmknop
Spreek- en luisterverbinding
Veilige zone instellen
Waterdicht
Waterresistent
Alarmering naar ...
Familie of mantelzorger
Zorgcentrale
Draagvorm
Horloge
Om de nek
Riem-bevestiging
Sleutelbos-bevestiging
Abonnement vorm
Huren of kopen
Huren
Kopen
Voor mannen/vrouwen
Mannen
Vrouwen
Laatst bekeken producten