SmartWatcher noodoproep horloge - Essence
1 Reviews | Review toevoegen

Met een SmartWatcher noodoproep horloge voelen u en uw dierbaren zich veilig en gerust, zowel thuis als onderweg. In geval van nood kan met één druk op de knop hulp worden geregeld, met GPS functie.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 299,00
Prijs per stuk, exclusief abonnement

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Met de Smartwatcher noodoproep horloges voelen u en uw dierbaren zich veilig en gerust, zowel thuis als onderweg. In geval van nood kan met één druk op de knop hulp worden geregeld. Familieleden of mantelzorgers die het alarm ontvangen, kunnen via GPS uw locatie nauwkeurig bepalen en met u communiceren via de ingebouwde microfoon en luidspreker. U kunt zich ook abonneren op de professionele hulpdienst op afstand.

Zwitserse beveiligingstechnologie: het noodoproepsysteem is ontworpen om smartwatches en smartphones te verbinden met een bewakingscentrale op afstand. Geolocatie-technologie combineert GPS en Wi-Fi met mobiele triangulatie en optimaliseert de positienauwkeurigheid, zelfs in gebouwen!

Er zijn verschillende modellen beschikbaar, zodat u een horloge kunt kiezen wat past bij uw levensstijl. Hoewel de horloges eruitzien en functioneren als traditionele horloges, bieden ze een geavanceerde technologische oplossing om op elk moment een noodoproep te kunnen starten.

SmartWatcher Essence Standaard of Essence Deluxe

Het lichte en elegante model Essence heeft een standaard en een deluxe versie.
De standaard versie heeft een siliconen horlogeband en is verkrijgbaar in de kleur zwart of wit.

De Essence is het kleinste waterdichte noodoproep horloge. Tevens het eerste horloge dat speciaal ontwikkeld is om ook dragers met smallere polsen het hoogste draagcomfort te bieden, thuis of onderweg. De horlogebanden van de Essence zijn verwisselbaar en bieden de mogelijkheid uw horloge te combineren met elk ander standaard bandje van uw keuze. 

De IP67 waterbestendigheid garandeert veilig gebruik zowel onder de douche als in bad. Daarnaast hebben de Essence horloges het sterkste audio systeem in hun categorie, waardoor ze ook hoorbaar zijn voor mensen met een beperkt gehoor.

Kenmerken

 • Hulp met een druk op de knop
 • Persoonlijke locatie zichtbaar, ook binnen gebouwen (gps)!
 • Microfoon en luidspreker 
 • Geïntegreerde Europese simkaart 
 • Altijd bereikbaar
 • Zwitserse precisie en kwaliteit
 • Abonnement kiezen na ontvangst horloge
 • LTPS-aanraakscherm: 1.22′ (240*204)
 • Afmetingen: 45 mm x 45 mm x 14 mm
 • Gewicht: 40 gram

SmartWatcher® Veiligheidsapp

De SmartWatcher®-app is bedoeld voor uw persoonlijke veiligheid en komt u ten goede als u bijvoorbeeld regelmatig alleen naar huis loopt in het donker, ‘s avonds buiten gaat wandelen of in een onveilige buurt woont. Het is ook een optimale keuze voor mensen die zelfstandig wonen, zakelijke reizigers, gezinnen, voor mensen die aan buitensport doen en voor mensen die mogelijk in aanmerking komen met geweld, ongelukken of medische noodsituaties.

De app bepaalt uw positie om uw veiligheid te bewaken. U kunt maximaal 12 noodcontacten uitnodigen – familie en vrienden die u vertrouwt – die op de hoogte worden gesteld van uw locatie zodra u op de alarmknop drukt. Via deze app kunnen noodcontacten met u bellen en de juiste hulp voor u coördineren. Indien nodig, is het ook mogelijk om contact op te nemen met de openbare hulpdiensten met één druk op de knop.

Abonnement

Abonnement vereist en beschikbaar vanaf € 9,99 per maand. Ontdek welk abonnement aan uw veiligheidsbehoefte voldoet.

(U hoeft nu niet te beslissen, u kiest een abonnement na ontvangst van uw horloge)

U kunt kiezen uit drie abonnementen

1. Familie en vrienden: € 9,99 per maand

 • SmartWatcher®-app voor noodcontacten
 • Simkaart inbegrepen
 • Mobiel abonnement inbegrepen

Wanneer de alarmknop op het noodoproep horloge wortdt ingedrukt, worden er maximaal 12 persoonlijke contacten gewaarschuwd door meldingen die naar de gratis SmartWatcher®-app worden verstuurd. Deze helpers kunnen met u praten via de ingebouwde microfoon en luidspreker van uw horloge. Uw locatie kan door de contacten op de kaart via de app worden bekeken.

2. Familie en vrienden Plus: € 14,99 per maand
 • Oproepen naar noodcontacten inbegrepen
 • Simkaart inbegrepen
 • Mobiel abonnement inbegrepen
 • SmartWatcher®-app

Wanneer de alarmknop op het noodoproep horloge wordt ingedrukt, worden uw noodcontacten gebeld op hun mobiele of vaste telefoon. Via de ingebouwde microfoon en luidspreker in het horloge, kunnen uw noodcontacten met u communiceren in een telefonisch groepsgesprek en de juiste hulp voor u coördineren. Bovendien kunnen ze u lokaliseren en uw locatie op een kaart identificeren dankzij de SmartWartcher®-app.

3. ZCN Zorgcentrale: € 19,99 per maand
 • 24 uur professionele hulp op afstand
 • Simkaart inbegrepen
 • Mobiel abonnement inbegrepen
 • SmartWatcher®-app

Nadat u op de alarmknop op het noodoproep horloge heeft gedrukt, bent u direct verbonden met de 24-uurs ZCN zorgcentrale in Nederland. Gekwalificeerde beveiligingsprofessionals staan klaar om met u te communiceren en de juiste hulp te organiseren. 24 uur per dag, elke dag. ZCN is gespecialiseerd in het bieden van zorg op afstand en contacteert naar wens familieleden en mantelzorgers tijdens of na een noodsituatie.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Iene Spierings - 07-12-2020 15:19

We hebben het horloge aangetekend terug gestuurd op 10-11-2020. Omdat het te groot was voor mijn moeder haar pols. Hier een reactie over gestuurd op 27-11-2020. Gelijk een reactie ontvangen met de vraag of ik de datum kon noemen. Ik heb een foto gestuurd van het bewijs en wederom niets meer gehoord en het geld €305 niet terug ontvangen. ben ik tevreden? Nee

Laatst bekeken producten