Slaaphulp - Snurkey
Slaaphulp - Snurkey
0 Reviews | Review toevoegen

Snurkey is een knuffel, een aap met een mp3-functie die zelf opgenomen liedjes, verhalen en geluiden kan afspelen. Laat vertrouwde stemmen horen. De aap geeft een rode, warme gloed.

Standaard levertijd

5 - 10 werkdagen

€ 39,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Snurkey is een knuffel, een aap met een mp3-functie die zelf opgenomen liedjes, verhalen en geluiden kan afspelen. Snurkey is uniek omdat hij de vertrouwde stemmen kan laten horen wanneer daar behoefte aan is. Snurkey is een lieve, ondeugende aap die een gevoel van veiligheid kan geven. Niets is zo vertrouwd als de stemmen van dierbaren. De aap geeft een rode, warme gloed wanneer geluid wordt afgespeeld.

Oorspronkelijk ontwikkeld voor kinderen. Er zijn inmiddels ook hele positieve ervaringen met mensen met dementie opgedaan.

Hoe werkt Snurkey

Snurkey kan door iedereen gebruikt worden door naasten om eigen liedjes in te zingen of verhaaltjes in te spreken. In vier simpele stappen neemt u online een (eigen) lied, verhaal, boodschap of geluid op. Daarna koppelt u Snurkey aan de computer om de opname naar de knuffel over te zetten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van specifiek geschreven software. De opgenomen liedjes, verhaaltjes en geluiden kunt u net als foto’s overal opslaan, zodat u Snurkey steeds kunt voorzien van andere liedjes, verhalen en geluiden zonder iets te hoeven weggooien. Ook kun u kiezen uit een repertoire van muziek en verhalen op de website. Dit repertoire wordt gaandeweg uitgebreid met nieuwe versies.

Via uw eigen account krijgt u toegang tot een professionele studio, die gratis beschikbaar is voor eigenaars van Snurkey. Snurkey en de studio zijn door de stap-voor-stap-handleiding supereenvoudig te bedienen!

De bediening van de mp3-speler zit in de voeten.

LET OP: De studio werkt alleen met Windows computers en dus niet met Apple computers.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.